Kadett E 1.3
Collapse
X
-
Ja stvarno ne mogu da verujem sta se sve ljudima sa foruma desava u zadnje vreme,i ko za inat,nije moglo ni mene da preskoci...
Cale bio danas na poslu Kadetom,i parkirao se jedva negde u Resavskoj ulici.Vratio se kuci,sve super,ja preuzeo auto,blejao,vozikao se,parkiram se ispred zgrade,kad imam sta i da vidim...
Neki manijak mi lupio auto dok je cale bio na poslu.Odvalio me je u zadnji desni rub,koji je ionako bio truo,ali nije mnogo bilo povrsinski...
Polomio mi nosac branika sa strane,odvalio poliester kojim sam ravnao lajsnu na braniku,izlomio onu rdju,koja je sad pukla ispod cepa rezervoara,pukao git koji je tu bio od ranije i uvukao mi ceo rub na tom kraju za jedno dva -tri santimetra...
AAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!
Ne vidi se na slikama bas najbolje,ali nisam imao volje da bolje slikam...
Comment
-
-
Hoces zadnji branik og gsi-ja zadnji.Drugar ima dva pa mogu da ti zavrsim jedan po nekoj ok ceni.
Nemoj da se nerviras meni su kadeta izudarali na parkingu 5,6 puta a da ne pricam za seata.I znas pricu sa benziske pumpe sto me koza opalila od pozadi i napravila stetu 60 000din.
Comment
-
-
Ma znam da ne treba da se nerviram,i da auto treba uskoro da se radi,ali opet mi nije svejedno...
Shibi druze,pitaj drugara za cenu,pa mi sibni na PP.Hvala matori!
Comment
-
-
Stvarno se nesto cudno desava u vazduhu,Comi brate sta da ti kazem nego da mi je mnogo zao
Comment
-
-
Ma strasno...Nije vise ni poenta u tome sto je auto cuknut,i onako treba da se radi...Ali uvek postoji ono ali,sta ce biti kad se ceo auto odradi limariski,i ofarbatek tada nasteje jebada oko tih kretena sto se guze po parkinzima i cuknjavaju tudje automobile...
Inace i ja sam cuknuo RS4 ali nista strasno,malo sam mu kuku naslonio na tablicu,i nije mu nista bilo,ali ovo je previse....
Jbg svako od nas ponekad pogresi,ali ovaj ga preteraaaaaaaa
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Al niko ne moze da prodje bez komsiluka koji je strucan u parkiranju.
Valjalo bi da se to sredi pre snega i soli...
Comment
-
-
-
zalim slucajeve ljudi
ja mogu da budem miran nekoliko dana
auto je kod majstora:
-ravnjanje glave
-slajfovanje ventila
-zamena gumica ventila
-zamena pogaca
-zamena amortizera
-zamena selen blokova
tako da sam ja miran a vi se pazite
Comment
-
-
-
Ćomi šta da ti kažem ,i ja imam te probleme ,a kako kaže tvoj buraz ,jebada nastaje kada se sredi limarija i kao da znaju pa će neko baš tad da ga čukne.
Šta ja da kažem ,kod mene je metalik farba pa kad se rporačuna 500 evra nije malo ,a trebalo bi da radim pragove ,rubove i farbanje negde na proleće kad bude više ''vremena''.
Biće sve O.K Ćomi ,nemoj da se nerviraš ,šta je bilo bilo je!OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90E
Comment
-
Comment