Pa kao da ga je farbao napolju,sve imaju neke tackice po boji od prasine i ima curotina....Navodno ce se sve to srediti poliranjem,ali neke neravnine koje su mu ostale nece...
Zadnji branik je totalno usrao tako da sam mu ostavio da ga ponovo uradi...Slepaj...Da je pekar mislim da bi bio bolje ofarban...
Lepa boja, ali kao da nema pravi sjaj. Hauba mi nekako deluje kao da nema dovoljno laka ili kao da je hrapava. Takav sam utisak stekao na slikama, a ne znam kako izgleda uživo.
U svakom slučaju biće to lep autić kada se sklopi.
Mare,takva je boja,kad nema sunca tamna je,nocu pogotovo,ali na suncu sija kao blesavo,ima brdo sitnih perlica i dosta je svetlija boja...Kao neka vrsta perle,iz tamne u svetliju crvenu...Tako nesto
Steta sto je majstor uprsko stvar,pratim temu,dugo ga radis i sigurno ti dodje da poludis kad ga na kraju tako usere.Jbg ne znam sta da ti kazem,sem da uzivas sad u njemu koliko mozes.
E da i boja je super.I da li to imas xenone ili koje su to sijalice?
Ma pazi,da sam poludeo jesam,ali sta je tu je...Moja je greska u startu sto sam njemu dao auto da radi toliki posao za "male" pare...Tesim se da ce se poliranjem bar tackice i prasina srediti...Kakav je bio,sad je super,mada je daleko od perfektnog...
Nemam ksenone,to su Osram Silverstar +50% i sijaju kroz zatamljene farove
Drago mi je da se vecini bar boja svidja,sa 5-6 metara izgleda extra
Comment