Boja je perverzna,ta kameleon crvena me odusevljava,na suncu bljesti kao psece mu...do a u mraku je bordo.Jos kad pocne da se presijava uvece na ulicnom svetlu mnogo mi se svidja,ali jbg nemoze sve da bude kako se zamisli... Ja se isto nadam da ce jedno dobro poliranje da ga barem malo poboljsa...Prednji branik nemoze bolje jer je od us*ranog poliestera...Pare nismo dali sve tako da imamo u opciji i to sto nezki kaze A farove sam odradio perverzno
p.s.Krivo mi je sto nam niko u garazi nije dao barem neke reci utehe(izvinjavam se niko osim Mede).Svi su ocekivali vise,kao i ja i Comi,ali koliko para toliko muzike...
Edit:Evo jos par slicica...
Medo HVALA sto si barem ti uspeo da me oraspolozis recima utehe...
Nije da te tesim ali ko zna dobro da polira stvarno moze dosta toga da izvuce.Nisam siguran ali mislim da se ta mesta gde je procurele boja provo obrade najfinijom smirglom pa se poliraju.Mozda ne bi bilo lose da konsultujete nekog profi lakirera?
Da ima nedostataka ima, ali da je bolji bar 3x nego pre, jeste...
Ono juce sto sam video je sasvim ok... Nedostaci poput gornjeg dela haube i nekog malog ulubljenja na krovu su me najvise smorili, ali celokupno gledano, jedno poliranje ce popraviti stvar 99%..
Nisam ga video na suncu jer je bio u garazi, al verujem da izgleda odlicno kad se presijava...Svetla izgledaju dosta zatamnjeno, al na slici se vidi da dobro svetle...
Jos da ubacite enterijer do kraja, neke sitnice, poliranje za 2 nedelje i bice to kadet za ponos, ne sumnjam...
Moram samo reci da mi farovi na ovim slikama i nisu toliko tamni... juce je auto bio uparkiran prednjim delom ka zidu i nije bilo svetlosti pa mi se zbog toga cinilo kao previse....
Comi svaka cast,super je. Nisam ga video uzivo,ali na slici mi izgleda odlicno. Boja je vrh,a ono sto je najbitnije je da si ceo auto zastitio i proverio sto se limarije tice,tako da si sada miran.Legle bi mu neke bljestavije felnice,ili ove malo operi,ispeskiraj... ))) Neka te dugo i dobro sluzi
e jbg. momci, bedak sto niste 100% zadovoljni
mada ovako na slikama tesko da se moze naci neka mana i uputiti bilo kakva zamerka
boja je stvarno fenomenalna (podseca na candy red) i mogu samo da zamislim kako dobro izgleda na suncu
te tackice, prasina i ostalo ce se u najvecoj meri odstraniti dobrim poliranjem, dok mesta gde se farba slivala, mogu da se ublaze, ali ipak ce se malko primecivati
ne ocajavajte previse, nijedan auto nije savrseno ofarban, a i da jeste posle mesec dana gradske eksploatacije vec se primecuju raznorazne ogrebotine, udarci od kamencica i sl., tako da za koji dan tesko da cete i primecivati to sto vam sada smeta
razlika izmedju izgleda pre i posle je neverovatna, tako da ste obavili stvarno odlican posao
nabacite osmeh na lice i uzivajte u vasem ponovo rodjenom ljubimcu
svaka cast momci
Hvala puno Zuxe,stvarno znas da utesis Boja i jeste zamisljena kao Candy apple samo "low budget",miksovana je i pravljena da bude kao candy,ja sam zadovoljan nijansom.
Bice da sam ja previse ocekivao...Ako poliranje bude bar upola smanjilo tackice i curotine bicu zadovoljan...Nije da se tesim,ali bar nigde nije truo
Zux-Hvala druze na lepim recima...Kao sto Comi rece,barem nije truo i jednobojan je (nema vise XY nijansi crvene )
Nadam se da ce biti lepse kad se ispolira i kad se ceo sklopi...
Comment