Vectra B
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Jedna takva samo druge boje mi je izmakla za misji ku... da li planiras plin ili ces da se sa bezolovnim osiromasujes????
Lep auto, ali ajde malo vise slika i podataka...
Neka te lepo sluzuKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
E ovako:
@007-Hvala na lepim recima i zeljama.Plin necu da ugradjujem zato sto ga imam u Kadetu(uglavnom vozim kadeta),tako da mi je ipak lepse da s' vremena na vreme sprzim i malo bezolovnog.Trosi oko 12l u gradu,tako da nije mnogo strasno.
@Zmaj-stvarno ne znam na koliko menja brzine zato sto nema obrtomer?!(i dalje ne mogu da verujem).Znam samo da je velika razlika izmedju normalnog i S rezima.U S rezimu "guzva" asfalt(u odnosu na normal).
2X Air bag,klima,podizaci,el.retrovizori sa grejacima,reglaza farova,.....Nema bord i mf volan,kozu i mozda jos po nesto sitnije.
Vectra je '97(kraj '97,reg. '98.),kod mene je oko 3.5 godine,presla sve ukupno oko 137000km,plilicno je ocuvana i ima skoro svu opremu.Evo jos slika:
Comment
-
-
Da se ne lazemo,ipak ima slabije ubrzanje u odnosu na manual,ono sto sam rekao da "kida" u S rezimu se odnosi na obican rezim.Sigurno je u S modu slabije ubrzanje nego sa istim motorom i manual menjecem.
Comment
-
-
Pa ne znam kako si me "nanjusio".Bas sam juce odlucio da dodjem sa Vecom posto nisam zavrsio kadeta(Krenuo sam za tu priliku da radim nove branike,zavrsio zam zadnji,ali prednji GSI custom jos nisam nabavio)tako da ce na moju radost slobodno moci sve da se pogleda!
Comment
-
-
Comment
-
-
JA znam on je hteo da ugradi joystic umesto volanaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
Comment