Pa neznm,vec sam jednom prepravljao ali mi se nije svidjala mrezica,inace bas lepo stoji.Sad sam nabavio lepsu mrezicu pa zato planiram,izmedjuostalog pravim je tako da u svakom trenutku mogu da vratim na fabricki...Evo jos par slikica sto sam danas uslikao...
lepo lepo
posto je veca bela, maska sa crnom mrezicom ce joj bas lepo leci
jos ako se nekako odlucite za alu felne...
cak i one najobicnije fabricke ce mnogo znaciti celokupnom izgledu auta
Pa neznm,vec sam jednom prepravljao ali mi se nije svidjala mrezica,inace bas lepo stoji.Sad sam nabavio lepsu mrezicu pa zato planiram,izmedjuostalog pravim je tako da u svakom trenutku mogu da vratim na fabricki...Evo jos par slikica sto sam danas uslikao...
Ma druze, vektra ti je lepa svakako, ne slusaj maxbax-a, mora da opet pijan, ko zna sta on prica ! Pitaj ga samo od koga je to sve pokupio, tj. ko ga je zarazio...
Hvala na lepim recima.Najverovatnije ce mrezica biti crne boje.A sto se tice alu felni,pa sad je malo teze,relativno skoro smo kupili alu felne za kadeta.Mada nevezano za to opet keva skoro da uopste nevozi kadeta,tako da joj je vectra uvek pri ruci,a ja nebih voleo da mi alu felne traju 2 meseca Kad bi uzivo videli moje ratkapne,znali bi zasto vam to govorim...
Edit:Evo ja se malo igrao i reko da vidim kako bi joj stajale neke alu felne...
lepo lepo
vazno da se uvek nesto raducka
u kombinaciji sa pravim sijalicama i takva sitnica kao sto je zamena pozicija moze dosta da znaci za izgled samog auta (naravno u vecernjim casovima)
Hvala na pohvalama.Nije neka velika stvar,ali je dobro da se ipak barem nesto radi oko auta.A i veca nam je malo vise zapostavljenija od kadeta sto se tice "sredjivanja" Inace podjednako odrzavamo oba
Edit:Evo danas je i vectra zvanicno krocila u OPCS garazu...Evo malo slika...
Comment