Malo sam zapustio svoja kola i ovu temu pa malo da osvezim.
Posle stvarno mnogo pehova koje sam imao sa kolima i mnogo izgubljenih zivaca, korsa mi opet prirasta za srce. Idalje sam pri tome da cu da je prodam ali neshto me vuce da je zadrzim ipak je to tri godine sa istim autom
Pre mog dolaska na forum kupio sam jedan branik i imao sam u planu da mi korsa izgleda otprilike ovako (slike jelte).
Posto mi je sada taj branik u ocaj stanju, planiram da ga ponovo dovedem u red i stavim na kola. Bio je na korsi jedno vreme pa mi ga jedan ****** polomila, to jest naprsao je (pricamo o pehovima i baksuzima), pa mi sada stoji mi na terasi skoro godinu dana i skuplja prasinu i sneg i kisu itd...
Elem evo malo slika sta i kako bi to trebalo da izgleda samo ako se sve kockice sloze. Zanima me vase misljenje, znate kako sada izgleda, sta mislite o ovome
Izmedju ostalog branik malo "vise" stoji pa kada se korsa spusti 40mm trebalo bi taman bude dobar "klirens"
Opruge sam narucio u novembru u GL ali mi jos ne stizu, malo pocinje da me to nervira ali sticice valjda . . .
Toliko od mene za sad
Comment