WV Passat B5 by Glogi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • glogi
    CBC Veteran
    • 13.12.2004
    • 115
    • Novi Sad

WV Passat B5 by Glogi

• Darko_NS
    CBC Senator XXL
    • 02.12.2004
    • 557
    • Srpska Atina

glogijev pasat je

ma salim se ekstra je auto... samo da chipuje
    sve pohvale

Comment

• nole
      CBC Senator
      • 02.10.2004
      • 231
      • Igalo

glogi, pasat je odlican samo sto bi ja stavio malo drugacije mrezice, neke "sjajnije". Reci mi za poziciju .... jesu li to ubacene one prskalice, plave, ili je nesto drugo ???

Comment

• glogi
        CBC Veteran
        • 13.12.2004
        • 115
        • Novi Sad

Originally posted by nole
        glogi, pasat je odlican samo sto bi ja stavio malo drugacije mrezice, neke "sjajnije". Reci mi za poziciju .... jesu li to ubacene one prskalice, plave, ili je nesto drugo ???
        Sjajnija je mrezica samo treba da se dobro ocisti!

Ne nisu ubacivane prskalice! ubacene su plave pozicije (ista lampica kao standardne pozicije samo je plave boje)!

Comment

• nole
          CBC Senator
          • 02.10.2004
          • 231
          • Igalo

OK. Pozdrav

Comment

• Jakovljevic
            CBC Senator
            • 11.10.2004
            • 205
            • Paracin

prijatelju, a al su savitljive lajsne??? i gde vsi nasao mrezicu za njega?

Comment

• Nenad
              CBC Senator XXL
              • 06.01.2005
              • 1364
              • BBgd/Mow

Bazu imas, poceo si vrlo dobro.
              Pitanja: da li si rezao "precagice" da bi stavio mrezice ili si samo prelepio. Kako si resio problem sa prednjom kukom za slepovanje.
              Pocni da razmisljas o kracim oprugama.
              Boost or bust...

Comment

• glogi
                CBC Veteran
                • 13.12.2004
                • 115
                • Novi Sad

Originally posted by Jakovljevic
                prijatelju, a al su savitljive lajsne??? i gde vsi nasao mrezicu za njega?
                Aha savitljive su i to dosta dobro pogotovo tanje, zagrejes ih malo sa upaljecem sa strane ne kojoj je samolepljiva traka i savijas kako pozelis.
                Mrzezicu sam uzeo u Tunung Shopu u NS,to ti je Gang Landova ponuda ovde kod nas,mrezeca je Kamai,ili kako se vec pise,pola tog parceta ti je dovoljno za ovo sto sam ja napravio

Comment

• glogi
                  CBC Veteran
                  • 13.12.2004
                  • 115
                  • Novi Sad

Originally posted by Nenad
                  Bazu imas, poceo si vrlo dobro.
                  Pitanja: da li si rezao "precagice" da bi stavio mrezice ili si samo prelepio. Kako si resio problem sa prednjom kukom za slepovanje.
                  Pocni da razmisljas o kracim oprugama.

Drago mi sto mislis da sam poceo dobro,ali sve sporo,sve uglavnom je uradjeno preko leta dok nisam radio,a sad jedva nadjem vreme da ga oteram na redovni servis i to sam jedva nasao varijntu da ga uvece teram na servis kad nista neradi,al ima jedan strasan lik,koji je glavi majstor kod ovlastenog servisera,pa kod njega kuci teram i on mi sve radi.sledece sta sam planirao bice zadnji branik,samo da vidim ko ce da mi pravi "nadogradnju",a on ce povuci za sobom zbog "konstrukcije" i izduv koji treba da bude na sredini,tako da cu verovatno ceo izduv odraditi,uzput trebao bi ubaciti neki woofer i pojacalo,a posle toga nadogranja prednjeg branika i "bocna krila" na kraju slag na tortu-chip,eto to bi bili planovi koji ce nadam se biti odradjeni do leta
                  "precagice" nisam skroz rezao,samo sam ih stanjio za debljinu mrezice,a oko mreze stavio gumeni keder.
                  Prednjom kukom?veruj mi da uopste nisam obratio paznju na nju,ako je imam onda je ostala negde ispod mrezice
                  Pocinjo sam sto puta o kracim oprugama,cak mi je lik nudio da se menjamo on meni sa svog passata,fabricki spustenog da svoje amorizere i opruge,ja njemu moje,posto je uzeo passata da bi taxiro,al njegov je bio karavan .Ali sam definitivno odustao od opruga,zbog puteva kakvim vozim,zbog kojih mi je za dva meseca,dnevno 100km procureo amortizer,pa jos za mesec i po otiso lezaj......tako da bi spustanjem skroz unistio auto,tako da nesto se mora zanemariti u ovom slucaju-opruge,spustanje

Comment

• glogi
                    CBC Veteran
                    • 13.12.2004
                    • 115
                    • Novi Sad

Kad ovako nesto vidim (kao ovaj sivi) dodjemi da i ne pomisljam da radim branike niti bilo sta,samo ofarbam crne lajsne i sve ostalo sta mi je crno

Comment

Working...
                    X