Opel Calibra 2.0i+NITROUS+JET+COMPRESOR
Collapse
X
-
Dobro ces ti to da odradish
calibre se secam iz teme da li bushiti diskove ili ne heeeheh
samo napred sa radovima, ja sredjujem jednu upucanu lanciu i mislio sam da sam potpuno lood sto to radim, ali vidim da je to ovde vrlo normalna stvar
jedva chekam da sve slikash nekim aparatom shto nije musav kao ovaj mobilni sa koga sad slikashPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
-
Usisna grana,ali nije niklovana vec je polirana spolja i iznutra pa prskana zlatnim sprejem koji trpi 350 stepeni.Planiram da ceo motor prodje slicnu proceduru u kombinaciji crno-zlatno,a to radim jer planiram da napravim prozor na haubi.Pokusao sam da koristim prednje vetrobransko staklo,ali ne moze jer puca zbog zakrivljenja iste.Smislicu nesto ili ako neko ima savet...Nema smisla da se trkas sa mnom,izgubices...
Comment
-
-
-
Video sam na Bubanj potoku pre god.i po dana tako nesto slicno kao sto bi ti napravio sa tvojom Calibrom(hauba).Ova me podseca na tu Calibru,mozda se i ti setis nje kad budes video ovu.Imala je otvor na donjoj levoj strani,prekriven pleksiglasom gde se bas lepo vidi pecurka filtera.
http://www.kupiauto.com/polovni/oglasi/ ... ffed49384aMERCEDES NIJE NAJLEPSI AUTO,MERCEDES NIJE NAJBRZI AUTO ALI MERCEDES JE MERCEDES.
Comment
-
-
Comment
-
Comment