Kada vozim DRAG skinucu ga,ali normalna gradska voznja izmedju 50-150 zahteva veliku silu prijanjanja da kazem na Srpskom.
Onda Calibra očito ima loš ovjes... Imho da dobijen 15ks više, 15kmh top speeda više i bolje prijanjanje - ne bi stavija to krilo na calibru. Al to je samo moje mišljenje, nhf...
straznji spojler na f1 pri nesto manje od 200 km/h proizvodi nekih 200kg downforce-a... sad, posto na taj tvoj spojler zrak ne struji direktno kao na f1 spojler zbog same razlike u oblicima karoserija, i niti nije tako slozene konstrukcije, tj ima jedno "krilce" manje, mislim da bi vreca cementa u prtljazniku puno bolje pridonijela na vozne osobine auta prilikom tvoje gradske voznje na 50-150... a i bolje bi izgledalo, po meni....
Vi ocigledno mislite da je ovaj spojler neka zajebancija.Spojler sam dobio iz Italije i pravljen je u fabrici a nije domaca radinost kao sto ste mozda pomislili.
Extra ti napreduju radovi. Ono sto me je najvise odusevilo je farbanje. Znao sam da moze ovako lepo da ispadne kad se hoce. Dosta su vazni sami sprejevi. Jel mozes da mi das tacan naziv spreja i boje ili najlakse slikaj konzervu. Pozdrav
Brate auto je sasvim ok samo mi taj spojler nikako ne lezi, a to da ce ti pomoci u stabilnosti auta je samo masta, sta vise moze jos samo da ti odmogne, prednja vuca sa takvim spojlerom moze samo da ide nagore posto ces imati veliki pritisak na zadnji deo auta a napred ce postajati jako lagan, i bice ti veom lako da gubis grip na prednjim tockovima, da bi se tako nesto desilo moras bas da ga mazes malo zesce ali ipak moze da se desi.
Imas sliku konzerve na slici pored zlatne usisne grane sa armiranim cevima koje su zasrafljene u istu,pa uvelicaj sliku.Hepi kolor (Fumo di londra perlanti) Ovako se izgovara akako se pise nemam pojma,mrzi me da idem u garazu.
Uspeo sam da juce odvojim malo vremena i sada Calibra izgleda ovako. Nabavio sam felne 7jx15 i gume su 215/60/15-V trebalo bi /55,ali Boze moj. Napokon je auto u voznom stanju,motor radi kao nov,uradeo sam reglazu trapa,a plinski uredjaj i NITRO ce malo sacekati.Imam jos limariskih poslova,hauba,krila,prednji branik,far,prednji spojleri,itd.
Comment