Sta znaci "sredjen"? Toga se najvise plasim . Cena nije velika ali ja nemam para... A sigurno imam neki ECu za njega. Bas steta sto nemam pare za to. A da li ima elektricnu instalaciju motora?
A zasto nije sa LSD-jem? Zar on nema fabricki LSD?
lezajevi/kaisevi promenjeni kao i dihtunzi
unutra je motor u dobrom stanju zaista...
Ima komplet instalaciju elektricnu kao i sve konektore zezalice
i nosace motora... ima fabricki LSD ali ne ide uz njega,
ide menjac sa korpom/lamelom/druklagerom unutra...
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
samo menjac nakacen na motor... na izlazu ili se montiraju
klasicne poluosovine ili diff sa poluosovinama, your choice...
svi senzori su ubodeni u motor gde treba, sve sto treba je da se povezu kablovi iz instalacije sa konektorima i da se druga strana konektora (shiroki onaj) ubode u ECU i to je to...
2008. Leon
"... ah V-TEC, all of the lag, none of the turbo, its like waiting for bad sex..."
Super izgleda i tako to...
ali ako ti je od metala,greje se i onda u****vas topao vazduh.
Topao vazduh ima manje kiseonika nego hladniji...
povecavas potrosnju goriva ...smanjujes snagu=losije performanse.
nadji crevo od plastike ili tako nesto (sto je naravno i nezapaljivo).
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Nasao bih ja od necek drugog crevo ali mi ne jedno nije odgovaralo pa je zato napravljena cevka od prohroma a ujedno ce za zimu biti ok kad nadjem dovoljno dugu plasticnu rebrastu cevku zamenucu je sa ovom zasad ovako ostaje.
ne treba rebrasta plasticna cev, pozeljno je glatkih unutrasnjih zidova.
i sam filter treba da se izbaci ispred fara, van motorskog prostora negde.
cim je ispod haube postaje bezvredan sto se efekta na pravilan rad motora tice, i postaje usko grlo koje gusi disanje motora.
pri izradi ( i projektovanju) te buduce plasticne cevke kao i pri izradi ove prohrom cevke nadam se da je tacno odmerena duzina cevi prema kubikazi motora i prema protoku koji je fabrika odredila dizajnom glave motora.
prekratka ili preduga cev obicno bitno kvari disanje motora i gusi perfomanse motora a povecava potrosnju goriva. ponekad i do 20% vise benzina nastaje kao rezultat modifikacije bez proracuna protoka fluida (vazduha pri usisu) ako se ne pogodi. pogovotu sa DOHC motore.
estetika je ok, mada je meni to obicno u drugom planu u odnosu na funkcionalnost, stoga NHF za malo razlicito videnje.
Comment