imho, PREDIVAN AUTO
AUDI GT Coupe 2226ccm 136KS
Collapse
X
-
Hehe,Originally posted by Darko_NSima jedan ekstra takav u ns probacu da ga slikam pa da postavim
zna sasha verovatno o cemu pricam
Comment
-
-
A sta je sa motorom 2.0? Kako se on pokazao? Jel i on petak? Snaga? Potrosnja?Originally posted by bricknajbolji VAG motor u blizoj i daljoj proslosti, u bilo kojoj varijanti. boolet prrof, vecan.Svima sam već probio uši sa hvalospevima Audijevoj mašini od 2,3 litra i 5 cilindara.Naime to je moja omiljena mašina bilo da je sa 100Kw ili više
Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
I on je petak, a ima 115KS. Ima i GL model 1.8 8V 75KS.Originally posted by SrdjanA sta je sa motorom 2.0? Kako se on pokazao? Jel i on petak? Snaga? Potrosnja?Originally posted by bricknajbolji VAG motor u blizoj i daljoj proslosti, u bilo kojoj varijanti. boolet prrof, vecan.Svima sam već probio uši sa hvalospevima Audijevoj mašini od 2,3 litra i 5 cilindara.Naime to je moja omiljena mašina bilo da je sa 100Kw ili više
Evo i podaci:
GL: http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=28127
GT 2.0: http://www.carfolio.com/specifications/ ... ?car=20867
Pozdrav!
Comment
-
-
Otisao sam na taj sajt i nasao neki zanimljiv podatak. Tamo kazu da je u Audi 100 C4 1991 god 2.0E nije petak motor vec cetvorocilindricni. A i performanse su mu lose! Jel to greska ili je stvarno tako.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Ako si se meni obratio, gresis posto je u pitanju motor od 2226ccm i 5 cilindara (10 ventila).Originally posted by pandaI ja sam imao isti taj motor (sa K glavom, pretpostavljam da je i kod tebe) u Audiju 80 (jaje).Imao je 83KW (114KS) i 4 cilindra.
Trebalo bi da je tako i kod tebe,mada ko zna........
Pozdrav!!!!!!!!!!
Pozdrav!
Comment
-
-
he he, u odnosu na sta.ALA,AZDAJA,NEMAN........
nista narocito, kotrlja se malo bolje od ondasnjeg proseka, nista spektakularno.
svideo ti se i BMWov dizel, a sta bi tek rekao za turbo benzinca a da ne pominjem nesto nalik na bivsu boostovu masinu za koju je taj BMW skoro ko igracka
ili neki od danasnjih BMW benzinaca sa direktnim ubrizgavanjem, sjajnih masina.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Cuti panda ja sam se vozio sa istim motorom ali u X5 autu koji je mnogo tezi i dok mi decko nije otvorio haubu nisam verovaoOriginally posted by pandaE sinoc sam se zabezeknuo.Vozio sam se u BMW-u 530d 2001. god.
Pa ljudi ono nije HUMANO!!!!!
Auto ima 195 konja zato sto je fabricki chipovan i ima "M" opremu.
Da znas tek sta je ono.......
A DIZELLLLLLLLLLL
Pozdrav!!!!!!!!!!
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
Comment