evo da i ja predstavim moje vozilo
Xantia 1.8-16V sa ugrađenim plinom-multipoint, prešla 186000 km plin sa ugradijo prije 20000km i do sada nije bilo nikakvih problema osim čiščenja filtera
A sad slike:
Xantia 2.0-16V ´99 - ženina
XM 2.5 TD ´98 Zvijer na cesti
AX GTi ´91 (100ks) - (prodan)
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Dobro nam došao!
Ova boja me podseća na boju mora u Boki Kotorskoj.
Inače, ima Peho još mnogo toga, ali to je za neku drugu temu, ne znam da li je natrčao na nju.
Evo kako kaše i sam naslov došlo je do zamjene voznog parka pa je sad novo vozilo naravno Citroen ali XM 2.5 TD 1998 god. prešo 160000. a sad evo par slika
Cestitke na novom autu, ali meni licno se vise svidja Xantia, a i dizele nesto ne volem... U svakom slucaju, bitno je da tebi odgovara... Koliko je XM udobniji od Xantije?
u udobnosti je razlika noć i dan samim tim štoj je XM veća klasa ima Hidroaktiva ovjes i puno udobnije siceve, sad sam upravo kupijo svih 7 kugli (bombi) novih pa čemo vidjeti. XM puno bolje drži cestu Radi toga što sam prodao Xantiu morao sam ženi kupit AX al ne bilo koj već GTi
Comment