Ja ili sam slep ili ne vidim razliku u dizajnu "starog" i "novog" no dobro. Nisam ni znao da postoje V6 i to me odusevljava - ta ladja sa ti motorom. Mada me malo i plasi jer subjektivno se osecam nesigurno u mekanom automobilu. Ali zato udobnost - XM je car dugih putavanja (Meca je na zalost samo kralj) jer se ja u meksem autu nisam vozio. Deluje kao da lebdi.
Extra je!
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Razlike su izvani jedva zamjetljive(stražnji spojler,retrovizori,prednji branik), unutra je potpuno drugačija tabla. Najveće razlike su ispod lima,motor,getriba,elektronika i iduća generacija hidroaktive.
Inaće ovjes na XM-u mjenja tvrdoću ovisno o brzini vožnje.
Uh koji praznik za oci zaista prelep primerak XM-a - svaka cast na izboru ! Ja sam takodje ponosni vlasnik XM-a vec nekih 6 godina i sta reci osim da je to auto koji sam za ovih 18g vozackog iskustva najduze imao (i imam) u vlasnistvu.
Kad se neko navuce na LHM on mu ostaje veran do kraja, cudno je to.
Super V6 i to serije II bas lepo.
Najupecatljivija promena spolja je znak citroena na sredini haube i pozadi XM ispisano pisanim slovima...
uvek sam imao odredjeni respect prema ljudima koji voze luksuzne francuze.
a pogotovu citroen.
pogotovu kad danas za cenu c6 moze da uzmes i a6 i bmw 5 a pogme i neki jeftiniji merc e klase. a onda jos da znas da ce tvoj auto za koju godinu vredeti manje nego ovi.
ali uzivanje u voznji i biti razlicit je verovatno cena koja mora da se plati.
posto vidim da si se navukao na luksuzne citrone da li mozda razmisljas o c6?
Comment