Pozdrav,Sandro!Dobrodosao na forum.Prelepe su Alfice,posebno GTV.Ja vozim FIAT Coupe 16V turbo i drago bi mi bilo da razmenimo iskustva buduci da volimo iste stvari.Zanima me kakva je situacija u HR sa odrzavanjem GTV-a tj. ima li adekvatnih servisa za nju?
sandro.zg-164 QV i GTV V6 tb
Collapse
X
-
@enzo..što se tiče servisa u hr...nemaš brige
@saša..nemoj uopće razmišljat oko 17"...ja sam isto bio skeptik,ali se pokazalo da je auto potpuno isto tvrd na 16 i na 17...prema tome mjenjaj
Comment
-
-
-
Originally posted by tanja.vNe zna čovek gde pre da gleda.Kako možeš da se odlučiš ujutru u koju zverku da sedneš?Prelepi su automobili,svaka čast!Pozdrav!
hvala...pozdrav
Comment
-
-
pozz totti...
QV je prešla malo više od 200 000....ali to joj uopće ne predstavlja neki problem
Comment
-
-
isto kao i ove moje dve .210 i 235 hiljada.Tek razradjena Macchina.
Imam prijatelja ovde u Stokholmu ,njegova nero 164QV presla 420000km i to je rekord bar za koji ja znam.prosto neverovatno ali istinito.
pozz.Zivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
-
ima u zg. jedna 2.0 TB sa 440 000...
a što se tiče ovih naših 3.0...rekao mi je jedan najvjerojatnije najbolji majstor za alfe u hr. da te mašine idu preko 500 000 bez brige
Comment
-
-
Nista samo kajis svakih 60000km(zbog sigurnosti ali nemora) menjati, dobre platina svecice (100000km).I ja koristim castrol 10-60TWS-racing punosinteticko ulje.Ubacis joj Squadra-Tuning chip,skines katalizator,SZ-extaktor izduv iz motora,Green-Coton ili KN filter.I to je to.
pozz.Zivot pocinje sa 300km/h.
Totti
Comment
-
Comment