audi a6 1,9 tdi
Collapse
X
-
Auto koji ce dugo vremena ostati moderan iako je prestavljen pre 10 godina.
Auto defitnitivno ima neku dozu elegancije i bezvremenskog dizajna.
Nego sto samo 1.9 tdi? ne vozis ga valjda na taxiju?
Napisi koje je godiste i sta ima od opreme
Sto se tice stylinga, ja tu nista ne bih dirao preterano, radio bih iskljucivo izgled S6 ili RS6 znaci neki diskretni styling, i ubacio bih 2.5 TDI+chip ako ti se ostaje na dizelu. Znam da neki lik iz Novog Sad ima 2.5 TDI plavi koji ide kao sumanut, valjda ima 250 ks, pricali mi neki drugari iz NS da kida samo tako po Miseluku
-
-
ne nevozim taxi . znas kako kada sam jurio da kupimauto svi su mi govorili da je taj 2.5 dosta los e sad ja sam jos uvek u dilemi jer jedan prijatellj od mog matorog ga ima dosta dugo taj 2.5 i ima 300000 km i nezali se ali od par likova sam cuo da taj auto kao netrpi nastu naftu.
drugo dali cu ostati na dizelu stvarno neznam jer mi je ovo prvi dizel u zivotu i uvek sam vozio benzince od136 do 205ks pa tako da mi je dosta tesko da se naviknem na njega narocito u preticanjima.
mada vise mi nije do trka jurcanja jer posle dosta teskog udesa treba razmisliti sta dalje raditi. moja verenica je dobila fobiju mislim kada je videla auto i sve tako da sada kada sam sa njom u kolima vec kuka na 160km/h tako da neznam sta cu raditi ili cu cipovati malo ovog ili otop potom....
jer kad sam kupovao ovaj posto sam veliki baksuz nasao sam ovog najslabijeg i 2.8 pa po razmisljanju potrosnje registracije odravanja ja sam se odlucio za ovaj
auto je kraj98.g od oreme ima sve osim koze auto je sacuvan skoro bez i jedne ogrebotine iako mu je fabricka boja
sto se tice njega imao sam i 2.4 ali stariji model.c4 i ovaj sadasnji je mnogo stabilniji udobniji od starog tako da se ne kajem sto sam ga kupioaudi a6 1.9 tdi
uskoro neka benzinara
Comment
-
-
brabus hvala
sto se tice auta ima 110ks ali planiram da mu ubacim cip
sto se tice potrosnje kod mene u gradu trosi oko 8 stim sto kod nas nema nekih guzvi tj, nikakvih a na otvorenom od 6.5 do 8 zavisi od voznje mada to nista nije bas bas sigurno jer ga imam tek mesec dana.
nemogu bas da ga procenim dali dobro vuce ili ne posto sam vozio auto pre njega od 205 ks naravno benzinac a ovo mi je prvi dize l koji sam kupioaudi a6 1.9 tdi
uskoro neka benzinara
Comment
-
-
a sto se tice boje pa i ja nisam neki obozavaoc zelene boje ali mi se svideo a nisam bas mogao na nasem trzistu da nadjem mnogo ocuvanih pa sad sta je tuje.
nego imam neku zabunu i nije mi jasno na cajgeru pise da ima227000 km bio sa m u nekom servicu koji radi i proveru kilometraze i njemu je na kompu izbacilo 147000 o cemu se radi nisam pqametanaudi a6 1.9 tdi
uskoro neka benzinara
Comment
-
-
mozda sam malo dosadan ali moram da pitam. zar nepostoji mogucnost da su oni npr. zamenili tablu ako je doslo do kvara ili nesto drugo. jer nevidim razlog ada bi neko smanjio km posto vidim da se svi zale da im je posle provere utvrdjena mnogo veca kilometraza. evo na primer jedan lik je kupio neki fiat punto sa nekih 90000km posle kraceg vremena jeauto poceo da ga zeza proverio je sve pai kilometrazu i pokazalo je 270000km vozio ga nekih mesec danai sada uradio generalku jer su nasli neki aditiv u motoru koji je koliko sam ja razumeo jos vise osteti motor. sada sam cuo da ce tuziti prodavca e sad sta se dalje desilo nemam pojmaaudi a6 1.9 tdi
uskoro neka benzinara
Comment
-
-
Originally posted by slobodan81mozda sam malo dosadan ali moram da pitam. zar nepostoji mogucnost da su oni npr. zamenili tablu ako je doslo do kvara ili nesto drugo. jer nevidim razlog ada bi neko smanjio km posto vidim da se svi zale da im je posle provere utvrdjena mnogo veca kilometraza. evo na primer jedan lik je kupio neki fiat punto sa nekih 90000km posle kraceg vremena jeauto poceo da ga zeza proverio je sve pai kilometrazu i pokazalo je 270000km vozio ga nekih mesec danai sada uradio generalku jer su nasli neki aditiv u motoru koji je koliko sam ja razumeo jos vise osteti motor. sada sam cuo da ce tuziti prodavca e sad sta se dalje desilo nemam pojmaFORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
-
hvala Vlada_nbgd
znaci li to da trebam biti srecan da sam kupio auto samanje 80000km samo me cudi zasto se time prodavac nije pohvalio
zaovaj punto i ja sam rekao da nema nista od toga ali je on malo tvrdoglav i kaze da imaneki ugovor jer je auto kupljen sa nekog placa neznam sa kog ali saznacu pa cu da vam javim da ih se cuvateaudi a6 1.9 tdi
uskoro neka benzinara
Comment
-
Comment