da, xr2 (i body i engine kit ), mada sam ga ja kupio pre nešto manje od 2 godine.
Išao da kupim prvi auto pa naleteo na ovo . Neki bi rekli da sam se zaj**o.
Inače bio je u dosta lošem stanju. Mnogo stvari sam menjao i dosta me još stvari muče.
Mada mi je nekako drag i prirastao srcu, kao i mojoj dragoj
Inače nekako je čudna boja, na suncu deluje hot, ali kada padne noć postane nekako kao cigla naranžasto. Moguće da je loša farba .
Inače vidim po nekim delovima da je prefarban. Pre je bio Limun žut
jedine modifikacije su bile menjanje (ili popravljanje) neispravnih delova
Nisam baš bio nešto pri parama za modifikacije, bio sam u vscg pa nisam ništa zarađivao 9 meseci
Fali čak i jedno parče spojlera kod prednjeg levog točka (ne primećuje se na prvi pogled)
trenutno mi najviše smeta miris benzina koji se uvlači pri otvaranju prozora (ima tema na VG) i instrument tabla kojoj je dosta plastike ispucalo, odlomljeno, ....
Da li neko ima ideju gde bih mogao i kako to srediti? Koja instrument tabla bi možda odgovarala (od kojih kola?) (ima i obrtomer i brzinomer...)
I da li ima "autokozmetičara" u NS-u? (ne bi bilo preporučljivo da ja sve menjam, ko zna na šta bi to ličilo )
Reci mi jel hauba tako treba da stoji ili joj fali neka maska ili .......
Da fali neka maska (bez maske sam je i dobio ali sam video na drugim fiesticama da ima neka plastična maska)
...i ni na jednom auto otpadu nisam našao.
Inače nekako je čudna boja, na suncu deluje hot, ali kada padne noć postane nekako kao cigla naranžasto. Moguće da je loša farba .
I moja boja se isto tako ponasa, znaci preko dana crvena a uvece pod ulicnim osvetljenjem narandzasta ili kad slikam uvece auto pod blicem onda je narandzasta. Palo bi joj dobro jedno poliranje. Nice.
sinoć mi maznuše sa onog desnog okruglog fara (prva slika) mrežu i plastiku . Ostala samo metalna pozadina i sijalica unutra. Valjda nisu stigli i drugi da skinu.
Kakvi su to uopšte farovi (nisu od fieste, to je naknadno zavareno i dodato)? gde bi ih mogao naći? (osim na najlonu)
Ah, da, lepo se provedite večeras , i srećna Nova Godina sviima
Comment