vidim rec je o temi koja bas mene zanima.Da predjem na stvar:imim GSI sa onom digitalnom tablom hteo bi da stavim plave sijalic pa me zanima dali ce brzinomer,obrtomer i ostali pokazivaci biti plavi?U zabludi sam!Da nisu samo staklici zute boje?AKO NEKO NESTO ZNA NEKA KAZE SLOBODNO NECU MU NISTA!!!
Gujo provalio si me, sta da kazem ko otvorenu knjigu si me procitao. Nagledao sam se svega i svacega i bez aparata ne idem ni u klonju - amonijak je zajebana stvar!
Ne bez zezanja, em vozim na plin, em vozim klinca, em je auto star skoro 20 god. ma nabavicu i onaj S50 sa tockicima i ima da ga vucem ko prikolicu.
Zmaju eto mene najverovatnije treceg pre podne u BG-u pa onda mozes taman pre mora da mi odradis stubove folijom.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
Za ovih predjenih tri kilometra od posla do kuce posle zamene ulja, prosto sam odusevljen. Ni staro ulje nije bilo nesto extra prljavo ali sa novim se primecuje znatno olaksano saltanje brzina. Ako nekog zanima cena GM (uvoznik i distributer je Cirkovic koliko mi se cini) je bila 456 din/l. Videcemo kako se ponasa na otvorenom putu.
Komplet zamena. Skinuo sam onaj mali karteric sa 10 srafova, pustio ga da se ocedi i dosuo oko 1,7l ulja. Posto mi je garaza na poslu pod odredjenim nagibom nisam proveravao nivo ulja na kontrolnom srafu ali i to cu proveriti uskoro. Auto data kaze 1,7 i to bi trebalo da je to. Kod petobrzinca je 1,8l. Gujo i to moze na parkingu!
Novi dihtung kartera nisam nasao (jos imam onaj stari GM-ov), a na silikon sam zaboravio. Za sada ga pratim i ne vidim da negde uopste pusta. Pozdrav drugari!
Comment