opel signum

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • monkey
    CBC Senator
    • 14.11.2006
    • 286
    • Porec, Hrvatska

opel signum

edit 012

evo, clan sam foruma vec neko vrijeme i do sada nisam predstavio svog limenog ljubimca, pa mislim da je doslo vrijeme... tek je slikan, pa su malo tamne slike jer se vani vec mraci... radi se o opel signum-u 1,9 cdti koji bi trebao imati oko 150ks (sa chipom)... sve u svemu sam zadovoljan sa autom nije neka "jurilica" al je izrazito prostran i udoban za duze relacije... star je godinu i pol i do sada sam preso s njim 35.000km.... inace, vozio sam i mini cooper S do pred mjesec dana, ali nema ga vise, totalka (niko ozljedjen, sam sam bio u autu)...

p.s.:auto izgleda malo komicno sada sa 16", ali to je samo po zimi zbog zimskih guma, inace su gore 18" i izgleda puuuuno bolje...
  • prolupator
    CBC Senator XXL
    • 02.09.2005
    • 3968
    • Zemun

Sto se meni taj auto dopada......
    Aj, kad budes imao vremena i nacina, slikaj ga po danu i dam malo unutrasnjosti da se vidi zasto mi se dopada
    Postavi thumbnails
    OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• monkey
      CBC Senator
      • 14.11.2006
      • 286
      • Porec, Hrvatska

uf, nisam bas strucan sta se tice postavljanja slika na forum...

Comment

• Hypersonic
        CBC Veteran
        • 29.07.2006
        • 116
        • state of Medak, BGD

Hehehe signum, auto za koji je Dzeremi Klarkson rekao da je mnogo zanimljivije voziti se pozadi nego napred I ona pregrada na krovu koja sluzi za spargle Vristao sam od smeha od komentara, a inace lepo izgleda autic Ajde baci fotku i sa 18icama pa da vidimo kako izgleda u vecim "cipelama"
        Stercus accidit

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Jeste, da, sve cu da pitam Dzeremija koji auto valja. On ce BAS svemu naci manu, osim ako nije autenticno britanski proizvod. Totalno nepristrasno...

@monkey: imageshack bi trebalo da ti da negde opciju da napravi link za thumbnails za forume pa ga sao iskopiras. Ako moze - moze, ako ne, ti daj bilo kakve linkove, snaci cemo se

prolupator.mojblog.rs

Comment

• jaksa
            CBC Senator XXL
            • 23.10.2004
            • 701
            • Novi Beograd, SC

Signum je jedan od retkih automobila koji se meni bas dopadaju i koje bih rado imao

Monkey, jel ovo onaj parking u centru poreca, sto se placa ulaz?

Comment

• slobodan81
              CBC Član
              • 16.11.2006
              • 79
              • Negotin

super izgleda mozda ce te reci gde ja zivim ali ja prvi put u zivotu vidim ovaj auto.
              za kojeb pare se moze naci ovaj auto na nasem trzistu?
              aj kaci molim te sto pre slike unutrasnjosti
              audi a6 1.9 tdi
              uskoro neka benzinara

Comment

• alt+64
                CBC Senator XXL
                • 27.02.2006
                • 571
                • bgd

@monkey
                Za thumbnail uzmes "Hotlink for forums (2)"pa paste ovde
                Za celu sliku, uzmes "Direct link to image" paste ovde, al stavis izmedju [img]i[/img]

@slobodan81
                Isto kao Vectra (kao i sve ostalo osim zadnjeg dela i medjuosovinskog rastojanja)
                p.s. Gde ti zivis

Comment

• monkey
                  CBC Senator
                  • 14.11.2006
                  • 286
                  • Porec, Hrvatska

ma je, ima mjesta odiza za bacit nogomet ako treba... nazalost slike cu moc opet stavit za tri-cetri dana kad se vratim s puta, al necu zaboravit...
                  p.s..nemojte se puno uzbudjivat za unutrasnjost, nema koze, ne volim to...

@hypersonic: nista od 18ica do proljeca(a nadam se da cu do onda nabavit neku zamjenu za cooper-a, pa ce to bit interesantnije)...

@jaksa: ne, ne... to je parking iza autobusne, ali znam na koji mislis, preko puta ceste je... makar i na taj ljeti naplacuju ulaz, al moras proc koroz autobusnu...

Comment

• prolupator
                    CBC Senator XXL
                    • 02.09.2005
                    • 3968
                    • Zemun

Nije stvar u kozi, nego mi se mnogo dopada sama koncepcija automobila i prostor unutra...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Rendjo
                      CBC Senator XXL
                      • 26.06.2006
                      • 340
                      • Zadar HR

Vozio sam demo vozilo signum 3.0v6 cdti jer smo ga htjeli uzet za firmu..i ne bi pogriješili jer je auto stvarno bio bombon unatoć 90000 testnih kilometara.Kad kažem testnih onda mislim na ovdašnji mentalitet vadjenja masti automobilu koji je na posudbi.Motor 3.0 v6 je puno brži i močniji u vožnji nego u startu s mjesta.Volio bi ipak da je bio manualac al to ne znaći da automatic nije radio fino kako spada.Sad vidjeh upravo taj Signum koji sam vozio pred par mjeseci satran tako žestoko da su šanse za preživljavanje u onom autu veoma male Da vidite na što auto lići prepali biste se Zato kolega polako i sretno sa novim kolima

Comment

Working...
                      X