Secam se kad je bila test voznja na sajmu automobila.Vozila se ona zastava 10 sa sve nekim sipkama i pomocnim tockovima koje simuliraju led.Krenuli ljudi da voze i sve se okrecu,a laki kad je seo,poceo da driftuje kao pravi,izdriftovao 4 puna kruga
Cinimi se da mu je onaj lik tamo sto radi rekao valjda da mu se javi za jos neke test voznje,nisam siguran neka on to potvrdi i kaze sta je tacno da ja sam ne lazem.
Zastava SKALA 55 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Pa dobro,neko ovo vidi kao lutriju ali ja ovo vidim nekako drugcije.
Ipak proci 20-30X za vece istom trasom i uvek se isto zaneti meni to nije lutrija....nebitno
Nego bre ovaj snimak sa meckom
kako bre Stevo ovako sa prozora ispade dobar-los snimak. Ja dok sam gledao snimak reko sam u sebi gotovo udari u mecku,bas na snimku izgleda preblizu....a bilo je minimum 1m ako ne vise.
Trebali bi da snimamo svako vece,nikad u Jerkovicu nije dosadno,ludaka koliko neces
.
@Steva
Za sajamski drift si u pravu ali necemo sad o tome
Jel imas ti onaj snimak kad smo se na auto-putu okretali pod rucnom samo u levoj traci,ako imas kaci i to da vidi cika M kako se vrti auto pri 100km/h i to samo u levoj traci na par milimetara od bankine
!?
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Bas sam hteo reci...plave se i bacaju svetlo samo tako...Originally posted by SALECekaj laki jel su to oni Xenoni koji ne smetaju nikome, mene zaslepese na ovim snimcima poprilicno

Ipak, verovatno su bila duga...
A, za drift...svaka cast...
Mercedes je jedva preziveo...ili bar tako na snimku izgleda...
Comment
-
-
Svetla su stvarno extra,to sto se na snimku vidi to je do telefona.Jbg ipak nije profi kamera,vec amaterski video snimak
A sto se tice mecke,neka comi okaci isti taj snimak ali odozdo,on je bio dole i snimao isto to,pa da se vidi koliko je falilo...
Opel Vectra A restajling 1.8i 95'
Comment
-
-
Nije drift nego 360 stepeni i nastavio pravo.To je bio prvi put okret pod rucnom,ne mogu sad da iskopam taj snimak....mozda sam ga i izbrisao
To je bila lutrija u bukvalnom smislu te reci
ali prezivelo se i to,tad se secam moje recenice dok smo se okretali: Ako sad ostanem na tockovima i ne izgubimo glavu zivecemo 100god.
Inace bila je u pitanju zastava 128 totalno stock
Sve je pocelo tad....
Comment
-
-
Eh ta 128mica....Kako si je bio utegao,ja i danas mislim da je ona bila bolja od svih zastava u srbiji(ne kazem najbrza nego najkvalitetnija).Kad nesto radis s' ljubavlju to mora da valja.Laki jer ona i dalje ziva posle onog sudara kad ti je majmun prosao na crveno i skucao te...
Joj zivote lutalico........ :
Comment
-
-
Evo malcice jurnjave sa presretacem (Superb 2.5TDI)
A sad malo divljanja po auto-putu
Imam jos nekoliko snimaka po danu ali trebam ih naci....bice toga Bogu hvala jos puuuuuuuuno
(pu,pu,pu da se neureknem
)
Ovaj Steva se trese....
malo falilo infarkt da dozivi...izaso je iz kola cetvoronoske
Comment
-
-
Samo ti ********j laki.....Drugaciji je osecaj kad nevozis i sedis pozadi...Kad si se prilepio uz onaj autobus pozlilo mi
Inace snimio sam i kad je onaj presretac upalio rotaciju za nama,ali sam ga brze obrisao nego snimio,jer sam mislio da ce nas zaustaviti
I da se javno zahvalim lakiju sto mi je dao da provozam 2 kruga sa milicom...Znaci sve se vise i vise iznenadjujem kako ovaj auto ide
(pu pu da ga neureknem)
Comment
-
-
Da,neverovatno se probudio ciscenjem u**** i promenom svecica,ja ga neprepoznajem ,a kamoli ti!
EMe hvala na dobroj kozmetici,kunem ti se ovakvog ga nepoznajem,sad ide kao da ima minimum 60 konja!
Comment
-
-
Ovaj lik sa lancom se pogubio,da ste mu samo videli skamenjenu facu kad je ocajnicki pokusavao da nas stigne,sve se u sekundi desilo.Jadnicak osecam da ga noga zabolela od dodavanja gasa
p.s.Laki slagao si me,rekao si mi da imas 55ks-a
Comment
-
bas me zanima

Comment