dobro je laki
dobro je
na onim prvim slikama je zadnja felna bila u senci, pa sam zato mislio da bi im izbacivanje prijalo, ali sad se vidi da je OK
svaka cast
Pa polako,ne mozes bas sve odjednom. Inace ubacio sam i DVD (sony) i tako neke gluposti ali naravno sve prati granice nekog mog licnog ukusa.
Dok sam citao Medin post razmisljao sam o varijanti TDI motora u njemu!? Mislim da bi to bas bio fazon,kec koji kulja crno,a pali "svakom" 1.6-1.8 benzincu I jooooj,to bi bas bilo extra kada bi neko stavio posto ja licno ne nameravam da se bakcem sa papirima,majstorima.....
Kratak mi je fitilj za te stvari ima mnogo akanja,a korist je relativna!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
A jel ti benzinci imaju 50KS, pa moze da ih dere TDI?
Nemoj da te loze...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Mislim da bi to bas bio fazon,kec koji kulja crno,a pali "svakom" 1.6-1.8 benzincu
Evo ja imam 1.7 benzinca, posalji mi nekog TDI-a da mu objasnim nesto...
Ili jos bolje, posalji ga kod ovih NINJA sa 1.6 motorima, oni ce to jos bolje da mu objasne.
Ijoooooooojjjj,koji ste vi bukvalisti!!!!! PUPUPU,DA NECUJE ZLO!!!!!
Ne bukvalno Tdi,daleko bilo. Palo mi je napamet 2.4JTD iz fiatovog programa sa 200ks ma nebitno ciji je motor(mislim bitno jeste) ali asocijacija za savremene dizele nazalost jeste tdi. Moze biti i hdi,cdi,dci.... totalno nebitno ali da je preko 130-140ks da bi iole imalo smisla!
Nemojte da me pljujete bez razloga kad jos i niste saznali sta sam podrazumevao sa tim TDI
Bilo kako bilo,zalosno jeste ali moramo svi da priznamo da su gnojevski TDI mnogo zilavi i zestoki u odnosu na konkurenciju!!! Istina je takva nemojte je gaziti kad svi dobro znamo.
Ne volim VW i ne nameravam da ga zavolim!!!!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment