Upaljac je jaci potrosac, na njega ide direktno sa osiguraca zica 2,5mm2 (16A drugi zdesna).
Imas i jos jednu zicu sa pozicije za osvetljenje (zuto-crvena).
Pa izvukao sam sve zice malo "ozbiljnije" osim mase koja je neka da tako kazem standardna debljina. E sad bice dobro ukoliko su ovi retardi iz zastave ostavili slobodno mesto osiguraca za upaljac posto fabricki niti instalacije niti upaljaca nema. U svakom slucaju hvala za konsultaciju ,javljam kad spakujem(nadam se sutra ).
Inace ako se secas one price o el.podesavanju visine farova...bio sam kod decka da kupim i reko mi da zaboravim na to jer mogu max.6X da podesim visinu i posle da dodjem po novi motoric
@Guma
Pa ja sam u principu za,volim ja sa vama NS ludacima da se druzim mada nije bio takav plan tako da ce mo to vase gostoprimstvo ostaviti za neke prolecne dane pa dolazimo na vasu stazu!
@milanche
Nije bitan uopste konacan ishod trke vec klope i pica
Ja bre idem da jedem,a usput da oprasim Vocka i pomirisem auspuh sexa
@mishio
Upravo tako,samo da nebude nekog kijameta,makar ce mo malo izblejati ako vec nebude nista od javne probe
@eM
E nemo da kenkas
Znaci bices i ti jos jedan loodak +,ako....samo neka nas ima
Po svemu sudeci bice ok vreme,makar su tako najavlili danas u dugorocnoj prognozi,kise nebi trebalo da bude prema tome...vidimo se u subotu!!!!
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Ja bih odokativno-probackom metodom rekao da ima izmedju 100-110 konja. Probao sam u skorije vreme dosta 16v saxa i 106-ica rally i nije neka ogromna razlika. Ali je zato bila ogromna razlika u osecaju u voznji u korist mog A oni 8v koje sam probao su bili znacajno sporiji...
englezi kazu da je neki max 100ks sa glavom od 16v plus izduvni sistem, grana .. tako da je to i najrealnije zverko sto i sam kazes ..
inace englezi voze najvise te zujalice 106 i saxa, jeftino osiguranje a ide brzo, i vise voze 8v bas zbog osiguranja tj. neke premije zbog konjaze .. zato cesto rade tu zamenu glave od 16v ali kazu da to nije bog zna kako resenje jer mnogo rada mali efekat .. zato keva vadjenje motora i stavljanje 16v ..
@skijash, ma opusteno bitno je da je taj saxo lep ko lutka i da je u dobrom stanju, a dal je brzi/sporiji nije to ni bitno, samo da si ti zadovoljan to je bitno .. ja sam skoro provozao druga koji je imao 8v, i vristao je kolika je razlika nije verovao, njemu je secam se tad u prici taj 8v isao bruka .. tako da sve je to slicno tu negde ..
a to dal mozes sa 16v i 106gti tesko, obican 8v ide 11.4 do sto, tako da je razlika stvarno velika da bi bili u igri, ja sam isao u par servisa citroenovih i svi majstori su izlazili da vide 16v (savin, panter, i ovaj sto mi sad odrzava) kazu da ih ima jako jako malo po gradu, kod savinog je samo janic bio pre mog saxa, kazu da se vecinom voze 8v ..
taman sam mislio da vas vidim sve i da jedem ko prasac
.
.
.
mada kad bolje razmislim da ipak ostavim subotu free i dodjem sa zverkom HHEEHEH
klopa je klopa nema zezanja EHEHEH a ako zverko vozi mogu i da pijem WOOHOOO
Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment