Sama instrument-tabla (satovi), ova nova je ista i u Yugu, i u Skali i u Floridi, a cela komandna tabla se razlikuje.
Zastava SKALA 55 16V
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Jes vala i to sto kazes,valjda su dobili novi kontigent keceva sa restyling enterijerom.
Nemoj da je samo lepse nego kod mene ti ces Srdjane biti kriv ako kupim drugogVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
-
Tikice ne lozi me!!!
Probao sam jedno vece 3x za redom,prvi put je bilo 12,drugi put 10,5 ,a treci oko 9-ke!
Ne moze lepo da se izmeri jer u prvoj ako das jaci gas ostanes u mestu i isto tako do skoro pola druge.
Ma ebes ubrzanje do 100,bitna je zilavostVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Evo ja saljem slikice novog yuga tj. table
Sve su dosta lepo uklopili jedino bi zastita od sunca mogla da bude veca tj. da prelazi preko table.
Zaboravio sam da otvorim haubu da pogledam da li je tabla na sajlu ili su stavili neki davac na menjac. Ako budem se setio i to cu da pogledam i da slikam.
Evo i stilizovano Z kako svetli. Tabla ima belo osvetljenje.
Comment
-
-
Al bi Milica bila fensi sa ovim.
Stavljaj ovo Laki, obavezno, mada najpre resi problem starta.
Comment
-
-
Ne moze da resi problem starta kada vozi gume za biciklu, tu bez 195 nista."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Originally posted by pitatoreCeka te beli Gnoj 16V da se javis kad promenis lamelu
@Djukic
Hvala na trudu i na to sto mislis o mojoj Milici
Ebem li ga valjda je tabla na kecu malo drugcija,ako je ovako isto bice onda tu sexa koliko necu.
@aki man
Jes pa treba onda i zebru na afaltu da osetimVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Ih, pa ti uzmi /45.
Bez zezanja, uzmi nesto sire, bolji start, bolje lezanje a i kocenje, nece nista da skodi."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
Comment