E jbga,nema slike jer ja nisam ni bio tu kad su ga menjali,a on je sad vec verovatno ispresovan
Nisam ga polomio nego sam ga samleo.
Inace nedelja mi je bas malerozna u pi*ku materinu,prvo ujutru krenem na posao i eto ti sranjca lik sa kombijem me zakaci u prednju desnu stranu ali Bogu hvala steta je bukvalno 200din. Tu vec dobijem sizofrenicni napad ali dobro reko bolje da se vratim kuci nego da samo proizvodim neke gluposti. Nakon toga lepo dodjem na skup i ponesu me emocije,bas ali bas sam se uziveo(da ne kazem primio) vrteci se sa Milicom kad ode zglob(sto sam ako mi verujete i znao da ce biti ali eto to je jace od mene i osecaj je za sve pare )
I da bi se upotpunio maler za "ovaj period" veceras mi izleti glupa smrdljiva macketina i polomi mi ram od tablice,a tablicu mi iskrivi
Dobro posto je to bio treci u nizu sutra idem na opustanje,sa Milicom naravno,vodim je uvece na Avalu
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Laki nezaboravi da je i Comi mogao da ti malo zacrni dan..Ono kada ste spustili milicu sa slepa a comi iza nje nije lepo podigao rucnu Sreca pa sam ja na vreme reagovao
Blizi se cas da Milica uskoro potrazi novog vlasnika,ako znate nekog zainteresovanog moze te ga poslati
Auto ce biti registrovan u ponedeljak pa na oglas ,jbga doslo je vreme da je Milica postala mala i da ne moze vise da mi pomaze oko posla,trazim nesto malo vece.
Evo i mog broja telefona pa ako je neko zaintrigisovan....064/8-999-465
Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment