Honda Prelude
Collapse
X
-
Re: Honda Prelude
Originally posted by RejZ
Auto sam vozio do malopre i moram priznati da sam se zaljubioKids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
@Rejz....nek ti je sa srecom voznja, izabrao si pravi auto
jeste da nsx nema 4ws ali ova generacija preluda je i imala nadimak "baby nsx"....
Some call this Prelude the "baby NSX" due to some common design cues between the two cars, such as the excellent forward visibility via a low bonnet line, a front end resemblance, the suspension attributes (great handling with a smooth ride).
Comment
-
-
Hvala najlepse
Bolje od ovoga, za mene, trenutno ne postoji
Inace planiram da ubacim neku muziku u kola, nista spektakularno, head unit neki pioneer koji ima prikljucak za iPod, dve elipse i mozda jos dva zvucnika.
Takodje, u neko skorije vreme ce verovatno biti stavljene i folije na stakla, nesto kao na Sri-evom Civic-u
Comment
-
-
Originally posted by RejZHvala najlepse
Bolje od ovoga, za mene, trenutno ne postoji
Inace planiram da ubacim neku muziku u kola, nista spektakularno, head unit neki pioneer koji ima prikljucak za iPod, dve elipse i mozda jos dva zvucnika.
Takodje, u neko skorije vreme ce verovatno biti stavljene i folije na stakla, nesto kao na Sri-evom Civic-uI'm not caucasian, I'm championship white
Comment
-
Comment