Alfa 75 bu Ja :)
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Nisam se stiso nego da ne smaram ove sa modemimaRastavljeno je davno ali sam se par puta rukovao sa 206 i ode mast u propast, čekaju se neki bitni delovi
Izvestiću o napretku
Comment
-
-
e, vala nek je uzdravlje sa radovima, ovo cekam jos od kad si je pazario!
slike nisu katastrofa ali posluzice. ali bas zato moras malo vise da se raspises. sto su slike losije, manje govore same za sebe...
ovo je definitivno najludje kupljena Alfa, s kojom se cika Dora igra od prvog metra voznje. jedva cekam da je sredis. ogromna podrska, od srca!
svako dobro, majstore!.
Comment
-
-
@ Dekideki
znam da čekaš, to ja namerno da te jedimAlfa je doterana ali je malko spalo crevce sa vestgejta pa je malko čipovana i onda se malko razduvao zaptivač glave. E onda je rešeno da e to sve razmontira i tu negde pada prvo rukovanje, onda su mi razbili hilzne pa sam na to čekao a onda je nestalo vremena a sad se opet nešto čeka i tako... Uglavnom smontiraćemo motor pa onda šminka.
Bila bi verovatno i pre sklopljena da je bar dva čoveka reklo idu takve bregaste na taj motor, imam samo po jedna glas za svaku varijantu do sada. Zato slušamo od sada samo mene
@ Sale
Mani ga imao je jak otrov, sad sam izgleda malo imun, od zadnjeg rukovanja ništa nije slejbano ali treba biti oprezan
Comment
-
-
Pa ti posle svega reci da se Alfe ne kvare...
Ja glasam za to da slushamo tebe i gospodu Colombo & Bariani (i naravno Mariu).Btw, Dora od skoro drzhi seansu za one sa najgorim sindromom, koja se ogleda u jednochasovnom mazhenju i slikanju motora...
Jedva chekam da vidim zaheftani IC napred i novi usis!
Comment
-
-
I ja jedva chekam da bude gotova da je provozam(sad ce da me...
)
Originally posted by DoraMani ga imao je jak otrov, sad sam izgleda malo imun, od zadnjeg rukovanja ništa nije slejbano ali treba biti oprezanObjects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Originally posted by killazBtw, Dora od skoro drzhi seansu za one sa najgorim sindromom, koja se ogleda u jednochasovnom mazhenju i slikanju motora...
Comment
-
-
Traži se uljna pumpa, ova je sumljiva pa ako ima neki televun ili šta...
Da više sklopimo i oderemo onog Saleta
Comment
-
-
Sta ste se svi navrzli na mene, prvo sabisti pa ovi sa jugicima, samo mi jos i alfisti fale. Kad bi mi svaki od vas po pivo platio nebi mogli Sri i ja da ih potamanimo za vecenebi mogli
.
Ako je Pera bude razradjivao imacu vremena da kupim neki brzi auto
Comment
-
-
Samo sam štopovao vreme dok se ne javišA koliko ja znam ti ne piješ pivo pa čemu onda nagrada
Comment
-
Comment