Da zahvalis mom ostrom oku sto su sad tu.
Ladno mi je lik rekao da nema nista, i slucajno videh jednu ispod gomile nekih guma. Pitah ga za tu, a on 'Nije ta 5x98'
Sve u svemu, drago mi je sto si resio problem felni.
E da, zahvaljujući Kilsonu koji je navatao Nigy-ja da ode i nadje već nadjene felne odem da ih pazarim.
Prošlo vreme, dan na Adi Huji, i onaj Tokijo stalno zvrnda idi vidi kupi, ajd kad sam tu... Odemo tamo i nadjemo radnju po opisu. Dobar dan, dobar dan... Ima tu neke felne poslao nas Tokijo da vidimo kakve su, koje pita pa one sa 5 kraka 5X98, pa nema takve. Imamo neke nove ali malo... ma ne nove kaže ćovek tu sede već godinu dana valjda 200 avra 4 komata... Ma nema ništa takvo. Ajd reko valjda smo promašili radnju, niej bilo puno vremena i odustanemo. Posle se raspitam i nismo promašili radnju... Neko tu sad sadi braon perece ali neka...
Vreme sada, Subota...
Kiša lije ko iz bokala, dobar dan dobar dan, ja došao po one felne zveda 5X98 što je bio dečko da dogovori... Koje felne Pa za Alfu one sa 5 kraka... Sad već imam nervozu u glasu.. .Ma nema takvih felni, jako malo sa 98 razmakom... ma neću nove oću baš te kao zvezda, kako nema pa bio dečko i video u magacinu i rezervisao da dodjem u Subotu... Ma neznam, kaže, ej (zaboravih ime) jel znaš ti za neke petokrake felne, onaj drugi isto nema pojma
A kak ose zove radnja, pitam da nisam opet omašio, ovaj put sam znao ime radnje... Kaže kako i ja reče pa tu je bio, kaže video je jednu a vi ćete naći ostale do Subote... I polako idem prema kolima i pizdim... A Jel to one sa 5 rupa, pita... Ma ne sa 5 kocaka, mislim ali naglas kažem da te... Aaaaa pa što ne kažeš, sačekaj da dovršim auto pa donesemo... I odoše i donesoše Platim 150 evra i spakujem sve i onda mu kažem e da znaš da si mogao da ih prodaš još pre dvaipo meseca i to za više para ali si isto rekao da nemaš
Odem da kupim gume, sve uradim, naredim veličinu i brzinu i platim, čovek sve montira, izbalansira i sad ajd na kola. Daj više da vidim i to kako izgleda.
Stavlja prednju i kaže e nemože, ja tup na patos i dobijam modrorozesivozelenu boju, pa mater mu ovo mi jetreći komplet za koji sam uzeo gume nabalansirao i neće na auto. Šta sd nevalja i ove udaraju u čeljust??? Ne, kaže kratke matice neće da stegne felnu, nema navoja. Ja krenem da da mnjam boje u kontra smeru a onaj drugi duva pištoljem kiseonik u mene. Sad da menajm i brezone, e nećš majci sad ću sve ritualno da spalim i gurnem u Savu, valjda je to Sava kod koninga?
U zadnji čas pitam jel nema navoja ili ej plitka matica, kaže plitka matica... E lakne mi malo ali di sad u Subotu da nadjem duboke matice... Kaže tip čekaj malo... Ode i vraća se sa kesom, ima nešto matica, pitam pošto su a on kaže neprodaju...
Pa šta mi onda praviš zazubice mislim se u sebi i još ponešto...
Uvrne jednu i drži uvrne sve i drže
I šta sad za ostale, kaže ima 16 komada... Istrese kesu i brojimo, ima još 15 komada, JUHU, tačno koliko treba. I dobih felne na autu.
Sad rukovao sam se ranije sa onim 206 ali taj dan sam se rukovao posle toga a ne pre pa ne mogu baš 100 posto da ga krivim jedino ako ima otrov sa zadrškom
One neuspele pokušaje sa felnama neću da opisujem jer bi bio roman....
Comment