golf 16v
Collapse
X
-
sa malim zakasnjenjem ali evo i mojih slika!! nisam bio u prilici prije da i postavim. uskoro i slika tj. dok je nadjem kakav je bio kad sam ga kupio a sad i sami vidite! u pitanju je 1.8 16v, perla boja, kozna sjedista za koji dan i slike ozvucenja! pozdrav pa se cujemo!
Comment
-
-
Pozdrav covek , i drago mi je da si se otkacio od onog korada i da te sa srecom sluzi ta K glavaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
evo jos malo slika motor nisam prao ni jednom a bosanski putevi su ucinili svoje! dok sredim jos malo unutrasnjost poslacu jos slika, inace ovih dana stizu retrovizori sa zmigavcima, providna stakla za farove i jos neke sitnice...... aj uzdravlje pa se cujemo
Comment
-
-
-
Ja nacuo da 1.8 turbo pase kao budali samarJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by neradnikda li se iko bavio zamjenom motora u golfu, da se ubaci sta jace vr6 ili sta slicno. ima li ko misljenje ili kakvih predloga?....takvi nadobudni uglavnom sami odu, ne mora ni da ih teras
Comment
-
-
opet ja
poz svima nisam bio u prilici da se javljam pre, bilo je dosta eadova na ovom golfu, ali sam ga prodao pre neki dan i kupio drugi koji mozete pogledati na http://www.vw-club.ba/index.php?option= ... opic=265.0
cujemo se ako ko ima kakvih predloga neka se javi!
Comment
-
Comment