FiaTipo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mirko
    CBC Senator
    • 18.05.2006
    • 202
    • Prokuplje

Hvala Lucky sve pohvale i za tvoj auto(ja sam vladin kolega ako nisi znao)

Malo sam se vozio na zimskim 13" ali sam pre neki dan vratio ove 15-ice i nabacio oba retrovizora nova i malkice druga?ija od ovih fabri?kih, pa sad izgleda mnogo lepse. ?ekam vikend pa da se nastavi sa radovima
    pozz
    'AJDE SADA LEPO PRIZNAJ PA ĆU TI OPROSTITI ŠTO TE JE MOJ BRAT ÐURA TUKAO!

Comment

• zaki
      CBC Veteran
      • 01.09.2006
      • 199
      • Beograd
      • Fiat Stilo 1.9JTD

Promenio sam prednje amortizere, sa zamenom i nekim sigurnosnim gumicama i naravno monroe amortizerima me izaslo 10000 din. Sad nije nakrenut ali mi se cini kao da je zadnji kraj sam spusteniji od prednjeg i da i dalje prednji trap pusta cudne zvuke kao da su stari amorti, malo sam se razocarao u ovu kupovinu ali videcemo kasnije. Postavi slike da vidimo kako teku radovi!! pozz

Comment

• stefanves
        CBC Senator XXL
        • 10.12.2006
        • 1351
        • BG

Ja planiram da uzmem masinu sa 1.2 motorom, kako se on pokazao.
        Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
        Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Danilo
          CBC Senator XXL
          • 02.10.2004
          • 908
          • Beograd, Dorcol

benz: 1.1, 1.4, 1.6, 1.8, 2.0
          dizel: 1.7, 1.9

1.2?
          www.blindmanmotorsport.com

Comment

• stefanves
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2006
            • 1351
            • BG

Greska, verovatno se odnosi na taj 1.1 , ali cini mi se da sam Hlo oglasima video 1.2 motore.I kakav je taj 1.1?

Comment

• starac vujadin
              CBC Senator XXL
              • 27.08.2005
              • 2617
              • Stari grad

Moras da drzis nekog licnog roba u gepeku da pogura kad zatreba...

Comment

• montoya
                CBC Član
                • 05.04.2007
                • 44

Imao sam tipa od 1991 do 2000 godine. Kupio sam ga novog. Bio je metalik zeleni. Stavio sam za to vreme neverovatne 195/50/15 !!! gume i stilauto felne. Spustio ga za dobrih 5 cm. Presao sam 188.000 kilometara kada sam ga prodao i provalim pre neki dan da covek koji je kupio taj auto 2000 godine zivi ulaz pored moji caleta i keve !!! Gledam ga pre neki dan, kada bi mogao da progovori ...
                Zasto ste mi uklonili potpis ???

Comment

• mirko
                  CBC Senator
                  • 18.05.2006
                  • 202
                  • Prokuplje

@zaki ti ?udni zvuci nisu ni dolazili od amortizera. sa novim amortizerima ?eš imati bolje lezanje po putu a za ?udne zvuke proveri silen blokove, krajeve balans stangle, spone, letvu volana i tako te gumene delove koji crknu dobiju lufta i skripu?u. i meni isto tako lupa preko rupa ali sam ustanovio da mi je otišla letva koja pravi neku buku i lupkanje i u mestu kad se cima volan(najverovatnije otišo onaj zglob unutra) i lupa mi unutra onaj kardan koji ide od letve a gore se volan šrafi na njega valjda ima tu i neki lager koji je riknuo pa kad krenem preko peska negde ko da drzim singericu u rukama

@stefanves to ?e ti zaista biti preslab motor u tipu koji je teži od juga a znaš kako on ide sa tim motorom. kaja?es se ako ne uzmes 1.6 i ja?e. i ja se sad kajem ponekad ali polako

Comment

• Danilo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.10.2004
                    • 908
                    • Beograd, Dorcol

Mi kad smo stavili 15` felne letva volana je ubrzo dobila malo lufta... Al jbg...

Comment

• mirko
                      CBC Senator
                      • 18.05.2006
                      • 202
                      • Prokuplje

Ma meni je ?udno sto ova moja nema ni malo lufta. Zna?i to?kovi reaguju i na najmanji pokret volana ali se i tada ?uje kako nesto lupne u letvi onako tupo i to se ?uje i u toku voznje
                      A sto se ti?e 15" ne lupa mi nista vise samo u krivinama je kako drži i malo se teze mota volan al sta da se radi

Comment

• stefanves
                        CBC Senator XXL
                        • 10.12.2006
                        • 1351
                        • BG

Pa i ja mislim da je to slabo, ali treba mi nesto sto jeftinije da kosta registracija, i da malo trosi.Ali mozda se ipak odlucim za 1.6 , eot vec "luduje".Uzgred, vidim da neke masine imaju klimu, servo....sta se podrazumeva pod full opremom za tipa, tipa 1990. godiste.

Comment

• Danilo
                          CBC Senator XXL
                          • 02.10.2004
                          • 908
                          • Beograd, Dorcol

pa 1.6 ti je "best bang for a buck" sto se tice registracije i potrosnje.

tipo je generalno prilicno bogat auto sto se tice opreme, klima, servo, podizaci, el. paket i slicno su uglavnom std. za njega. Jedino je moja devojka kupila tipa koji nije bio iz uvoza pa je prokletinja imala samo podizace i cent. bravu...

Comment

Working...
                          X