Stajem mnogo dobro,ima disk kocnice na svim tockovima,glavni kocioni od Alfe i jaci servo...
Fiat 1300 (2.0 TC)
Collapse
X
-
lepo
pa to je sve isto ovome sto sam i ja radio
Store your photos and videos online with secure storage from Photobucket. Available on iOS, Android and desktop. Securely backup your memories and sign up today!
mene namucio zadnji semening na menjacu , ovaj od kojeg sam kupio delove , stalno mi salje pogresne
Comment
-
-
Svaka cast to je Fiat 124 Spider,ako se ne varam.Ekstra sredjena masina.Vidis mene je namucio prednji semering,nikako da nadjem nov,ovaj sto sam stavio,je polovan i vlazi.Ja imam nov zadnji,ali nije isti kao za tebe,tvoj menjac je kao na Fiatu 125 Specijal.
Comment
-
-
Originally posted by ljube-kuglanema sta,ja sam mislio da sam jedini ludak sto prepavlja,ja sam 1.6tc iz 125 specijala ubacivao u cromu,ali u svakom slucaju imas podrsku i od mene,one karburatore sto trazis ima ih po ceni od 30-ak evrica pa na dalje u surcinu
Comment
-
-
Svaka cast za prikrivenu zver
Ti si uvek u prednosti,bitan je faktor iznenadjena.
Dok oni shvate sta ih je strefilo ti si vec odmaglio.
Nego kakav ti je karburator i kako uspeva da napaja?
Kolika je potrosnja u nekoj normalnijoj voznji ( kolko moze biti normalna sa takvim motorom )zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
-
Kakvi? Postavio si tri slike sa dva razlicita tipa karbova
Prvi su DCOE ako su Weberi, ili DHLA ako su Dellorto, a drugi i treci su IDF ako su Weber, ili DRLA ako su Dellorto. Prvi horizontalni, drugi vertikalni.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-
Comment