Stajem mnogo dobro,ima disk kocnice na svim tockovima,glavni kocioni od Alfe i jaci servo...
Fiat 1300 (2.0 TC)
Collapse
X
-
lepo
pa to je sve isto ovome sto sam i ja radio
A private space for your group's photos and videos. Share, react, and relive moments together. Available on iOS, Android, and desktop. Free for new sign-ups.
mene namucio zadnji semening na menjacu , ovaj od kojeg sam kupio delove , stalno mi salje pogresne
Comment
-
-
Svaka cast to je Fiat 124 Spider,ako se ne varam.Ekstra sredjena masina.Vidis mene je namucio prednji semering,nikako da nadjem nov,ovaj sto sam stavio,je polovan i vlazi.Ja imam nov zadnji,ali nije isti kao za tebe,tvoj menjac je kao na Fiatu 125 Specijal.
Comment
-
-
Ljube, care, daj neke podatke gde toga ima.Originally posted by ljube-kuglanema sta,ja sam mislio da sam jedini ludak sto prepavlja,ja sam 1.6tc iz 125 specijala ubacivao u cromu,ali u svakom slucaju imas podrsku i od mene,one karburatore sto trazis ima ih po ceni od 30-ak evrica pa na dalje u surcinu
Comment
-
-
Svaka cast za prikrivenu zver
Ti si uvek u prednosti,bitan je faktor iznenadjena.
Dok oni shvate sta ih je strefilo ti si vec odmaglio.
Nego kakav ti je karburator i kako uspeva da napaja?
Kolika je potrosnja u nekoj normalnijoj voznji ( kolko moze biti normalna sa takvim motorom )
zasto krava nosi zvonce...?...?...?
pa zato sto joj ne radi sirena :) :) :)
Comment
-
-
Kakvi? Postavio si tri slike sa dva razlicita tipa karbova
Prvi su DCOE ako su Weberi, ili DHLA ako su Dellorto, a drugi i treci su IDF ako su Weber, ili DRLA ako su Dellorto. Prvi horizontalni, drugi vertikalni.
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Comment
-

Comment