Mazda 2.2i 12V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nele22
    CBC Veteran
    • 22.10.2005
    • 111
    • BIH , okolina Modrice

Mazda 2.2i 12V

Nisam Vam se ni hvalio,ali od skora vozim MAZDU 626 2.2i 12v.

Naravno kao po obicaju da je pun dzak p..aka,ja bih bas za k...c uhvatio !
    Presvukli me mangupi ko' najveceg magarca na svetu, no dobro preboleo sam to vec nekako.
    Kao sta nije uredu pitam ja, a vlasnik ce meni mogli bi amortizeri zadnji da se promene i na prednjem trapu neke sitnice, reko dobro pazarili smo.
    Jedino sto sam stvarno gledao je broj sasije i broj motora, malo pogledao i oslusnuo motor delovalo sve toliko pristojno da ne poverujes, kad sam istrgovao (cena 2500 evra) pomirio sam se s tim da moram da zamenim amortizere i da odradim trap, ali nisam ocekivao da moram da menjam GLAVU MOTORA 200-500e,SERVO LETVU 250e SA SVE CREVIMA I PUMPOM (koji su vesto uklonjeni),SVA 4 AMORTIZERA SA OPRUGAMA I SOLJAMA oko 100-inak evra komad. TO SU CENE PO SRBIJI NA AUTO OTPADIMA i vlasnici stvarno nisu normalni.

Ali moja sreca u toj nesreci je sto sam dobio broj tel. ZARKIC STEVANA iz LONCARA . Ima covek sta pomislite za JAPANCE , mazda 626 2.2l 12v glava sa ventilima: 75 e, servo letva u savrsenom stanju : 40 e, amorti sa oprugama i soljama bolji od novih: 25 e komad, homokineticki zglobovi originalni: 30 e.

Sve u svemu kako sam se nadao, dobro sam se udao !!!

Zaboravih broj da podelim sa Vama :+387 65 517 222, +387 54 875 155
    mislim da sam dobar prefiks dao za BOSNU,ispravite me ako gresim.
    Samo polako i pun gas ! ! !
  • -Vedran-
    CBC Senator XXL
    • 03.10.2004
    • 3255
    • Beograd

Sta je sa bmw-om?
    Omashio si temu, pa sam prebacio ovo u automobili clanova.
    Okaci i koju sliku
    Power of dreams !!!

Comment

• nele22
      CBC Veteran
      • 22.10.2005
      • 111
      • BIH , okolina Modrice

Ma izgleda brate Honda da ti to nesto slabo citas.
      Tema je bila AUTO DELOVI,a ja sam pre nego sto sam doveo MAZDU u pristojno stanje morao da menjam neke delove, pa sam stoga opisao cene kod nas u SRBIJI i BOSNI i ostavio broj telefona coveka u BOSNI koji ima AUTO OTPAD od otprilike 2000 vozila,sta god pomislis on ima a cena KESICU BOMBONA u odnosu na cene kod nas. Pomislih mozda bi nekom bio od koristi bas taj broj telefona.

BMW je jedna LEPA USPOMENA , no dobro ne mogu da kazem da MAZDA ne ide ko' nesvest .

Ali dokle ???

Comment

• Srdjan
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 2416
        • Bajina Basta/Beograd

A gde su ti Loncari? Kom vecem mestu u Bosni su blizu?
        Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• nele22
          CBC Veteran
          • 22.10.2005
          • 111
          • BIH , okolina Modrice

Na putu BIJELJINA - BRCKO - TUZLA , po slobodnoj proceni 10-ak kilometara posle BRCKOG. Ako si cuo kad za arizonu ali ne u SAD,to je bas to mesto.

Comment

Working...
          X