Predstavljanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Majstor BOB
    CBC Senator XXL
    • 27.04.2006
    • 340
    • Zemun

Svaka ali Svaka ćast lave... alfa je vr'... ..eni TURBO.. DO HAAAAAAAHA!!!!
    Astra GSI

Comment

• mobtel
      CBC Član
      • 31.08.2006
      • 62
      • Kikinda

mean machine

Comment

• dekideki
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1914
        • Beograd

Q4

dobrodosao u klub, sva vrata su ti otvorena!

ajde ne budi lenj napisi nam malo vise o njoj. (mozes da izmenis prvi post gde si otvorio temu pa tamo ukucaj sve sto znas, ima nas ovde previse sto sanjamo takav auto da bi ze zadovoljili samo sa slikama )

jao, Q4

***Sasha, Laki editujte mu pocetni post (ako moze uopste) da slike budu lepo okacene...

P.S. i nasa sekta (155) se siri...
        .

Comment

• piccenzzo
          CBC Član
          • 16.01.2007
          • 15
          • Beograd, Vozdovac

Originally posted by dekideki
          ajde ne budi lenj napisi nam malo vise o njoj. (mozes da izmenis prvi post gde si otvorio temu pa tamo ukucaj sve sto znas, ima nas ovde previse sto sanjamo takav auto da bi ze zadovoljili samo sa slikama )
          Danas ceo dan nisam bio kuci pa sam nakacen preko dial up-a pa mi je veza ocajna. Sutra popodne cu napisati nesto opsirnije i postavicu jos neke slike, a mogao bi da mi napises sta te zanima da mi bude lakse u predstavljanju moje lepotice

Comment

• dekideki
            CBC Senator XXL
            • 26.07.2005
            • 1914
            • Beograd

generalije.

kilometraza, godiste, sta si to radio na njoj pa se razvuklo na skoro dve godine... ne znam. pisi ono sto mislis da treba da znamo, nemoj ono drugo, tako. pisi.

ma imas sredjenu Q4 covece. nekima sa foruma nije ni bitno da cuju neku informaciju vise. trpaj samo slike (mozda ako si slikao i radove, jos bolje).

pozdrav

P.S. nemoj nikad da je prodas. ako to uradis usrecices jednog a unesreciti sebe i nas ostale na duze vreme
            .

Comment

• piccenzzo
              CBC Član
              • 16.01.2007
              • 15
              • Beograd, Vozdovac

Auto je 1993.god., presao 138000km (tako pise), naravno u full opremi. Ima chip-tuning na 240ks ali to jos uvek nisam proverio mada ide ludacki, naravno tek posle 3000 o/min. Kao sto sam napisao u predstavljanju cim sam ga kupio okrenuo mi je lezaj na trecem cilindru, pa je motor odmah leteo napolje.Pokusao sam odmah to da sredim, ali delovi koje sam kupio (u poznatoj prodavnici u Bg) su bili tako dobri da su se raspali posle 14 km voznje. Oterao sam ga kod jednog majstora u blizini Loznice i sasvim sam zadovoljan kako ga je odradio, a delove je nabavio u Bosni. Kao i na svakom drugom zapustenom autu morao sam da radim alnaser, alternator kao i da kupim nov akumulator. Onda je na red doslo sredjivanje: centralna, podizaci, amortizeri, retrovizori, komplet nova muzika...Pre mesec dana sam ugradio LPG i jedini problem mi je bio da nadjem uredjaj za turbo motore preko 150kw. Malo slabije ide na plin ali sa njegovom potrosnjom od 18l pa na vise (mnogo vise!) ipak je usteda ogromna. I tako je mene ova lepotica izasla oko 7000eur! Ne mogu da kazem tacno posto sam se izgubio u ciframa kad je krenulo ulaganje ali to je neka okvirna cena. Uskoro cu postaviti jos slika, a ako vas nesto zanima tu sam

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

bani nasem kolegi Alfisti sa foruma (IvanT) na pregled u AC Rasic

mislim da ces mu ulepsati dan malo da ti pretrese taj gas...
                ako ti ga on ne namesti najoptimalnije moguce (i sto se snage i sto se potrosnje tice) bio bi prvi kome se to desilo...
                pogledaj njegovu makinu sa ugradjenim gasom (166 2.0 V6 Turbo, chipovan takodje)
                http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... c&start=25
                ***pogledaj njegov post na sredini strane (Cet 17 Avg 2006 22:04)

svaka cast na iskrenosti. Q4 je u pravim rukama. ne odustaj od nje. dok ti sam Q4 pogon radi dobro, sve ostalo se - da naci...

pozdrav

P.S. idi kod IvanaT, makar na pregled. on ce ti tacno reci da li moze bolje ili je O.K.
                .

Comment

• vojaalfa
                  CBC Član
                  • 23.06.2006
                  • 40

video sam da takva ista može da se okrene a da šlajfuju sva četiri točka a točkovi 17 cola. Uostalom dobro ti nama došao a makina je zmija.

Comment

• mishkom
                    CBC Senator XXL
                    • 07.08.2007
                    • 591
                    • N/A
                    • N/A

Nije li to ova Alfica?hmmm

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... p?id=47318

Comment

• Viper
                      CBC Senator XXL
                      • 25.11.2004
                      • 700
                      • Kać

A odlicna alfica pa jos Q4.
                      I DONT NEED SEX
                      goverment fucks me every day!

Comment

• veXon
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2006
                        • 571
                        • Beograd, Vozdovac

koliko sam ja upoznat, ovaj auto je odavno prodat...

Comment

Working...
                        X