Felne su 2x7 i 2x8j gume 175/50 13, ET felni ne znam... Nisu na prodaju, i napred imam po jedan fabricki distanc on 0.5cm zbog celjusti, a nazad nista... Ne bih ni napred stavio, al kaci celjust o felnu...
Svaka ti se dala!
Bezobrazno izgleda!
Kakav je na volanu??
Da li postoji mogucnost da se nadje nesto tako ?? da se nadam ili ne ??
Jel mi se cini ili si 8J stavio napred a 7J nazad???
Nadaj se, ako si spreman da platis uvek moze da se nadje...
Prodaju se sada Matig 7x13" celicne doduse... 250e... Javi se na pp ako te zanima..
Elem mozes i sa ebaya da dovuces sta oces ako imas kesa...
I da napred su 8j... a na volanu je koma dok si u mestu.. Ali cim krene pa makar i 0.2km/h sve je lakse...
Pa i nije...
Izgleda kao da je mnogo sira guma napred kada su napred 7j, a i 7j mi cese nazad a kamoli 8, jer je ista dimenzija guma i na 7 i na 8j, i trece jugo bezi preko nosa, pa je bolje da sire bude napred..
Kaci ti zato sto treba jos uza guma na 7J,vidis kako ti je guma na 8J razvucena a ova na 7J nije!
Jedino sto ne mogu da verujem da se 175 nije bar malo razvukla na 7J
Kod mene na alfi je bila 205 na 7J i stajala je po prilicno ravno sa rubom felne ( slicno kao kod tebe nazad ) jedino sto je bila 16 felna ali to nema veze sa sirinom??
Ova guma 175/50 nema veze sa tom dimenzijom, to je pre 195/45 ili 195/40, neki trip postoji sa tim gumama...
A kada bih nasao uzu gumu a iste visine metuo bi je na 7j, ovako nista.. Stoju ove..
Comment