E pa svaka cast na izboru... Auto je extra, ali baci malo slike iznutra, hehe, mislim iz motornog prostora, da vidimo pre nego sto se nesto promeni!!!!
U bre Wiz ti s neba pa u rebra, ni da cestitas
salim se, placen je 2900?, nove gume i akumulator sam vec stavio u njega sto je 670?. Bice tu jos nekih radova tako da ja kontam sa registracijom i osiguranjem oko 7000?
cestitke se podrazumevaju po defaultu za tako sjajan auto,7000e racunas sa sve tuningom,na koji stage ides
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Ljudi hvala, a sto se tice tuninga krenucu sa stage 1, a posle cemo da menjamo, najisplativije je za pocetak, kad se naviknem na 270 konja onda cemo da menjamo.
@Wiz, da sa tuningom ce izaci oko 7000?, nadam se da nece biti ne predvidjenih troskova.
@Brabus, sory ali u tom periodu nema sanse da se spustim do Frankfurta, mora nekad i da se radi.
@ Ivvan, nego sta nego sa pilot sedistima, ima 220000 km.
@ Eon, bice i slika motora, a napravicemo i malu storiju dok ga budemo sredjivali, tj. dok ga Boost bude sredjivao.
@ Tazzboy, bice i stage 5, ako bude srece sledece godine.
Da napomenemo da se motor odma sprema i radi da docheka krajnje granice koje su u ponudi za sada.
Dakle, kad se odluci na sledeci korak ma koji bio, osim eventualne izmene bregastih nema potrebe za otvaranjem motora vec samo srafljenja po periferiji i menjanja software.
Radovi krecu sa pocetkom iduce nedelje i bicete u toku.
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment