znam znam... to se i meni desilo... doziveo sam MOVE YOUR MIND!
Saab 9000 AERO by Luna-Chico (CLD)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Evo mali update vezano za mog Saab-a, nije nista radjeno nego treba da se plati porez na auto.
Ne zanm da li se secate da sam vam govorio da je 900?, e pa nije zahebao me kreten iz osiguravajuce kompanije, treba da platim 1909,90 ?, pa vi vidite koliki lopovi su Belgijanci, mamicu im njihovu.
Nazovem kretena iz osiguranja i pitam ga pa sto me zajeba, a on pa znate niste mi rekli tacan datum prve registracije i zato je razlika u ceni, ja ga pitam 1000?, a ne 130? kaze kreten.
Ja ga opet pitam pa kako to onda 1000?, pa niste mi rekli da auto ima 165 KW kaze kreten, nisam ti rekao jel sam ti rekao tacnan naziv auta, a to je Saab 9000 AERO, a svaki AERO 9000 ima 165 KW.
Na kraju mi kaze kreten, pa gledajte to sa svetlije strane, sledece godine treba samo da platite 350?, a ja ga pitam, a ko ce da plati ovu godinu.
Jos mi ne ide u glavu da za auto koji ce u maju imati 11 godina treba da platim porez 2000?, moj burazer placa na 6 L sa 420 konja u Svajcarskoj 1000 franaka.
Pa recite da je na zapadu sve bolje.
Comment
-
-
Uh.. jbt.. koja koljaza
Ovde kod mene kosta porez svake godine, uvek isto i 260? je za Aera.
Osiguranje, obavezno je 300? godisnje.
Znaci mene kosta 560? redovno svake godine minimum.
Prilikom prodaje nemamo nikakve poreze extra ili neznam ti ja sta, bash ga Belgosi preterasheAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ma da vidite sta rade tek Holandjani.
Samo naivni veruju u pricu da je zagadjenje nesto sto zaista zanima politicare i njihove savetnike koji su duzni da obezbede punu drzavnu kasu. Pare se uzimaju uvek od onih kojih ima najvise a u Belgiji su to vozaci dizel auta. Holandjani zato deru one sto voze na gas jer su masovni tamo. Nista to nije cudno. Treba voziti bicikl.
Comment
-
-
Treba voziti bicikl.
Sta si se uskuko, sazvaci cinjenicu , iduce godine ce biti lakse i misli samo koliko si ih zezno sad svake godine, jer sta bi bilo da saobracajna kaze da je 215 KW, za razliku bi ti zakacili porez za jos jedan auto
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Posle nepune godine kod mene, Aero je prodat, otisao je u svoju otadzbinu, ako vlasnik bude imao zelje da ga predstavi ili ga bude jos sredjivao moze da iskoristi temu, do tada sto se mene tice moze slobodno LOCK.
Comment
-
Comment