deja vu
nije moja keva ali jeste zenina (tashta).
posle svih njenih predrasuda o Alfi i ovoga sto mi se desilo (i jos uvek se nazalost desava), kaze mi moj Danilo (naravno kuka za Alfom svaki dan) "tata, pitao sam babu da li voli Alfe. kaze baba da ih obozava".
ja reko to mojoj Jaci a ona ce:
"nedoBog da te ona tako obozava"
(tashta inace svima prica da je "drugi zet kupio golf pasat dizelas i da je prelep auto. to su kola...". auto je inace Fiat Marea karavan, al nema veze)
Evo da budete u toku. Izmerena je kompresija(neki vec znaju) i nije dobro, uopste nije dobro . Trenutno je GTV na parkingu bez tablica, alfacrazy mi u KG-u sredjuje odjavu i porez. Najkasnije do ponedeljka dobija NS table i onda spektakl. Posto mi se smese neke pare za nekih 1-2 meseca grba ce dobiti adekvatno srce , a u zavisnosti od kolicine kesa mozda jos neke extra dodatke
Ocekujem da ce GTV na povratku u rodni kraj (citaj skup u Kragujevcu), biti mehanicki skockan da 00!!!
Sasha nemoj da se uzbudjavas , meni je kompresija od 3,5 do 7 , (treba 9.5 i preso sam tako 5.5 k km , resio sam da matorca sredim ipak a motor je na poslednjem mestu , trenutno se bakcem sa trapom i verzijom sa 6 diskova , ostalo je samo da sredim selen blokove u prednjim viljuskama , da se naprave cevni razvodi i za dan sve prepakuje , nadam se da ti ne smeta ali cisto da malo i ja obavestim o radovima a ne otvaram novu temu , agregat koji se sprema je 1.7 , mozda ce da ide i 16V , nagovaraju me mangupi , ali sigurno ostaje ovaj kratki menjac , i posto niko nije oteo crvene opruge ja ih stavljam sebi . Naj veci trosak je dupli izvod od prohroma sa zajedniskim srednjim loncem , tj obe cevi zbog prostora prolaze kroz jedan jer nema mesta u sredini za dva , i mora unikatno da se pravi , zadnja dva idu na po par cilindara sa obe strane izlaze po jedan . Nadam se da cu do skupa bar stici da ofarbam svo cetvoro drugih vrata sa fabr zelenim staklima i alu okvirima oko stakla , ako ne , dolazim u standard verziji samo sa promenjenim branicima .
27.5 god za djevrekom auta snova :
Djulieta 1750, Junior GT 2.0, sud 1.3 , sprint 1.5 QV , sud 1.5 QV , 33 1.3 IE , 75 2.0 TD , 33 1.7 , 164 2.0 ts , ALFA SUD 1.3 , 164- 2.0 TS +156 2.0 ?KW ...za dalje ??????????
NIJE BITNO DA LI JE DO KOLENA ILI ZEMLJE .. VAZNO JE DA JE DO PUPKA
Pa dobro bre Sale nemoj da nas drzis u neizvesnosti ajde nam barem nesto nagovesti, jesi li odustao od turbo masine? nemoj mi reci da tu ne ide V masina, inace cemo da ti skinemo tu grbu i stavimo ravnu haubu neke glasine kruze da ces tih 270 konjica dobiti sa manje od 2 soma kubika? PRICAJ gde ces sta ces? koliko planiras da potrosis novca za tu egzibiciju?
Evo da budete u toku. Izmerena je kompresija(neki vec znaju) i nije dobro, uopste nije dobro .......
.......p.s motor i menjac ce biti na prodaju
jeli, u kakvom je stanju taj motor i koliko para???
U mnogo boljem nego neki vw kad izadje iz fabrike
@veki-peki
Ne pricam jos uvek nista, turbo ide svakako, a jos cemo videti koji
Sto se tice para jos uvek ne znam, sve zavisi koliko cu dobiti, a nadam se da ce biti za dobru konverziju motora, kocnice i farbanje.
Comment