...ma u obzir su dolazili i galjardo i 360 modena i M6 i sta znam koji sve auti posle M3 e46 smg...onda je dosla varijanta sa polovnim 996 turbo (onaj sto se trkao sa avionom i motorom
)...ta varijante se ispostavila kao najbolja...posto je uspostavio lep ondos sa porsche bg kucom (kupio novog kajena i audi a3) ponudjen mu je novi 997 turbo pod izuzetnim uslovima i tako je sve krenulo...stari je otisao u segedin a dosao novi...vozio se nekih 5 meseci i posle par trka sa motoristima poslat za nemacku...
...inace djura je prokometarisao porsche jednom prilikom ovako:
"Porsche mi je ko ruznjikava devojka...nije nesto lepa ali za sex je otrt !!!"
@206
...dok se radio auto, pricao djura kako ce da se prijavi za drag i da redom lindra na automatik, nista saltanje nista kvacilo...samo gas i to je to...tad sam mu pomenuo da nece to tek tako lako da bude i u kratkim crtama prepricao tvoj projekat... =]
...ali realno gledano bice to interesantna trka...on malo jaci i 4x4 a ti puno laksi i manuelni menjac...ma samo da dodje do duela nije bitno ko ce pobediti...da automobili rade i pokazu se u pravom svetlu ako bude tako imace sta da se vidi sto je na kraju i najbitnije (za drag kez )...

...inace djura je prokometarisao porsche jednom prilikom ovako:
"Porsche mi je ko ruznjikava devojka...nije nesto lepa ali za sex je otrt !!!"
@206
...dok se radio auto, pricao djura kako ce da se prijavi za drag i da redom lindra na automatik, nista saltanje nista kvacilo...samo gas i to je to...tad sam mu pomenuo da nece to tek tako lako da bude i u kratkim crtama prepricao tvoj projekat... =]
...ali realno gledano bice to interesantna trka...on malo jaci i 4x4 a ti puno laksi i manuelni menjac...ma samo da dodje do duela nije bitno ko ce pobediti...da automobili rade i pokazu se u pravom svetlu ako bude tako imace sta da se vidi sto je na kraju i najbitnije (za drag kez )...
Comment