neki moji autici i pozdrav svima !
Collapse
X
-
micra
pa slobodane ništa posebno 1.2 motor benzin 16v 2005 god uvezao sam je iz nema?ke sa 11000 hiljada kilometara ! maltene nov auto sa puno opreme klima, servo, centralna brava sa daljinskom komandom,bord kompjuter (na kojem ?ak namestiš kad ti je ro?endan ), cd sa komandama na volanu itd ! felne na njoj su 17 cola sa gumama 215/40 mada ju je trebalo spustiti da bi to lepše mnogo izgledalo ali nisam stigao naleteo kupac i otišla !
Comment
-
-
A meni se svidja SR ...kad si ga pazario...da li je cvaja ili 4T i koliko moze da razvijeTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
CVAJA
M - cvaja je naravno , kupio sam ga pre 2 god novog sad ima 1600 pređenih km ! ide kao tane 130 sam vozio ja mada mislim da može više ! ali meni je bitno ono ispucavanje i do 100-tke a živim u malom gradu tako da obiđem ceo grad sa nekoliko ispucavanja !
Comment
-
-
E...znam ja ovoga golfa odavno, secam ga sa sa puta SU-SO jedno vreme sam redovno skoro svaki dan sretao taj auto...bas sam pomislio da je prodat, jel ga nisam video jedno vreme...uzivo izgleda bruka, a primetio sam i da gazda voli da ga "stiska"Old school...
Comment
-
-
Petokrake na golfu su bruka(tamo nema lex stopova) mnogo je lepse sa njimaJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment