E34 M5
Collapse
X
-
-
Ukoliko sve radi, a da bi radilo kosta sv Petra kajganu
Inace, jedan od auta koji zahtebaju "00", mozak i novcanik da bi bili zasluzni svog imena, ako su svi uslovi ispunjeni definitivno vredan duplo vishe nego li kosta.
Vracaj mu srce kako znasAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Originally posted by BOOSTUkoliko sve radi, a da bi radilo kosta sv Petra kajganu
Inace, jedan od auta koji zahtebaju "00", mozak i novcanik da bi bili zasluzni svog imena, ako su svi uslovi ispunjeni definitivno vredan duplo vishe nego li kosta.
Vracaj mu srce kako znas
sto se tice ispravnosti sve radi !jos da nadjem nekog stranca za ok cifru i transplantacija srca moze da pocne, ...aaaa odnaaa cemo da vidimo za dalje !
hvala i pozdrav !
Comment
-
-
Retka su auta od preko 1500kg a da se ponashaju kao karting.
Pre nekih 5-6 godina sam radio jedan generalni refresh na istom, dok musterija nije skupio lovu da plati testirao sam i auto i sta sam napravio , 2 meseca
Svideo mi se opako, ali, uvek ono ali, poznavajuci sebe da sve sto vozim crpim zadnje resurse lako sam ustanovio da bi mi taj auto oteo zivot.
Na jedan ili drugi nacin .
Nadam se da smo se razumeli, pamet u glavu, masa auta neprastaAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Ne citirati post iznad
...za ponasanje sam i ja bio prijatno iznenadjen, nisam mogao da verujem da se ponasa (odlicno si ga uporedio) kao karting, doduse na ovom su H&R opruge i bilstein HD amortizeri sa debljim balansstanglama, nazad je od karavana M5! a i koci kao ni jedan do sad, ima Narandzasti pagid napred !
..koliko bi izasao refresh na 3.8 motoru, nasao sam jedan al jos uvek pregovaram oko cene, znaci lezajevi, karike i ostali potrosni delovi, ruke su mi dzabe al ovde nema delova za to pa me zanima koliko bi me kostalo da ih narucim od preko ?!
Comment
-
-
Bembaric je extra,svidjami se sto zelis da napravis pravu azdaju od njega.
Vidjao sam slican tvom samo 540 i on je do DZ ocuvan.
Samo napred i nezali resurse ,auto ti je bruuuukaVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Misko M
Neznam sada ali je bilo papreno, nije postojalo nista aftermarket , sto iz zadnjeg M3 koji sam radio znam da nema ni sada (E36) da je pouzdanog kvalieteta.
Tada je cifra bila 2800? , uljana pumpa, karike, lezajevi (pakao za znati koji) karike, lanac sa vodjicama, lancanici,vodjice ventila i zaptivacu, dakle sve sto je potrosno sem klipova.
cisto sumnjm da je ista skuplje u Srbiji, verujem da trizste diktira cene..Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
ma u srbiji nema nista, jedva sam letos nasao dihtung za 3.6 i to je bio jedini u beogradu ! a od karika i lezaja nije bilo nista !!!
...ovde kod nas je izgleda jedini lek stranac pa se vozi motor iz njega dok ide !!! za nekih 3keu moze da se dotera solidan 3.6, malo se rasprodaju delovi, ocarini motor i dok ide...
...ili mozda neki 3.5 obican pa da se prepravi na turbo !?!
njih ima dosta i prilicno su jeftini, celu sedmicu 735 mogu da nadjem za 1500eu u super stanju !
...koliko bi jos trebalo za turbo, ubrizgavanje i elektroniku i jel bi to uopste moglo bez zamene klipova na neki manji pritisak do 1.0bar ?
Comment
-
Comment