Shega = Testera
novi clan....i slike mog autica...
Collapse
X
-
2 boost-tnx, al opet ne kuzim,hebi ga, nemogu sve skuzit....
2 nikola-i ja jedva cekam da ju probam, vjeruj mi, jer volim kako i turbo, tako i N/A motore okretaljke....i nadam se da cu bit zadovoljan stiskom u leda....jer turbo kick je nesto posebno, a ako alfa bude i blizu tome, ide na project za streeetrace...
i inace, 91 god je, i nije i.e. nego je na fergazer....
edit: nikola, tnx na prijevodu...ma ne pretjerujem, detaljno cu opisati svoj dojam nakon prve voznje...turbo kicks ass
Comment
-
-
Pretpostavio sam.Originally posted by hitrec2 brabus---ma nije strava, ali ce bit strah i trepet, hehehehe
i inace, hraweb je lockan za nove clanove, pa se ulazi samo po preporuci clanova koji su vec tamo i kji poznaju tog clana koji se preporuca....imamo previse clanova, a time se i smanjuje OT
trazi d girl da te tamo preporuci, ako zeli, pa mozda dobis pass
)
Trazicu od Dev
da me preporuci....valjda ce
Comment
-
-
Sad ispade da sam ja karburatorOriginally posted by BOOSTNikola = Karburator

)
hitrec>>> 1.7 16V se te godine nije pravila sa karburatorom....jedino ako neko nije nesto menjao....
edit: 16v se nikada nije pravio sa karburatorom...

.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
znam da nije, trazio sam i ja malo po netu...
ocigledno je nesto zezalo sa elektronikom (sto me ne cudi, ipak je 13 god stara) pa je metnuta druga usisna grana sa duplim karburatorom...a mozda i bolje, bude ga zaljevalo, bit ce plamena iz auspuha...
turbo kicks ass
Comment
-
-
Ma taj top speed i nije toliko bitan ka što su jim bile poznato ubrzavanje od 0-100km/h imale oko 7,4sOriginally posted by hitrecda, jer je najbrza turbo2 bila, 1.4t sa t25 garreticom...top speed cca 230, ludiilo...centralni motor...ajoooj...
nisam bas siguran ali tu je nesto to
Comment
-
Comment