Sta bre uradi devojci od auta.
Jos jedan Yugo...
Collapse
X
-
Aaa, od onako lepog jugica sta napraviste devojci...
Šta će joj ovaj rol bar,da preskače preko ove šipke, pa neće na trke, ja bih poludeo da svaki put kad ulazim/izlazim iz auta moram da se guzim preko šipke...
No dobro, kad bude završeno verovatno će izgledati ok.
Svidjaju mi se ova prednja sedišta, jesu li nova kupljena i pošto su bila, koja marka?
Comment
-
-
Daj ne smarajte mene, ja samo postavljam slike, sve ostalo je njen deo posla. Ona trazi, placa, smirgla, gituje itd...
Naravno, ovo je slika kako je izgledalo pre par dana, sada se polako dovodi sve na svoje mesto.Kosa cev ostaje, zadnja klupa takodje ostaje ali neupotrebljiva za sedenje (mislim, moze, ali na sopstvenu odgovosnost
) vec za odlaganje stvari tipa torbica i slicno.
Nece na trke, al nece ni na plin, a planira da upakuje neki jos malo zajebaniji motor u ovaj auto, skoljka je napred prevarana i pozadi samo greda doduse, tako da roll bar vise ima funckciju da drzi skoljku na mestu nego sigurnost. Ta sipka uopste nije nikakav problem za ulazenje i izlazenje, moj pobratim ima isto takav rollbar pa najnormalnije svi izlazimo i ulazimo u kola.
Sediste je Recaro univerzalno, kupljeno je polovno pa pretapacirano.
Comment
-
-
Naravno da nije tajna, zasto bi bila, sediste se ne secam tacno koliko je kostalo, ali mislim da je bilo oko 50-60 eura u onakvom stanju kako je bilo, a tapaciranje, hmmm, materijal za dva sedista je bio 30 eura ali ruke nisu bile nista jer je tapetar prijatelj a inace je oko 50 eura... (u pitanju su materijal i ruke za dva sedista jer je suvozacko obicno "sportskije" recaro sediste od kadeta GSI, takodje tapacirano...).
edit: nasao mi ga je drugar, preko nekog njegovog drugara, znao je da ovaj prodaje i setio se i javio mi.
Comment
-
-
Ma polako Alfonso tako reaguje samo zaljubljeni mladic...moramo ga razumeti
Danilo opusteno...pazi da ne prebudzite njenog juga bice brzi od vasih-nasihTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Ko kaze da vec nije?
Pazi, Masha ima dobru radnu snagu da joj realizuje ideje i pomogne kada treba i ima da im plati hladan sok, a ako ne rade kako treba prebija prste...
Jesu zadnji tapaciri kupljeni crni ili su kreceni? Trebaju i meni, pa da znam sta mi je ciniti..."Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Zadnji su kreceni mat crnim za plastiku, pozadi ionako nikad niko nije sedeo pa nema veze, a tek sad nece...
Danas je upasovano zadnje sediste i zavrsena anti-korozivna zastita patosa. Sutra se skracuje i pasuje tabla, postavlja nov crni tepih koji je za vikend kupljen, pasuju se sedista, privodi se kraju...
Comment
-
Comment