Zivotinjici ne klima glava........
Inace to je prva zivotinjica koja je usla u auto i ostala tu.
Nemam je gde.
Zvao zoloski vrt,kazu popunjeni kapaciteti
poz za novog clana, mislim (mozda lose ali mislim) da bi mu jako
legla zatamljena stakla, ne prejako nego cisto sa slabijom varijantom
folije felnice mi se isto svidjaju...
isto bi kupio kracu antenu posto je ova ko radio stanica
a i farbanje stopki u komplet crvenu bi dobro doslo
Ne brini Boost, vidjao sam ja ovde jos pre 25 godina Porsche 928 sa jastucicima od zapusaca veoma zivopisnih boja. Doslo mi je bilo da ga razbijem i ukradem jastucic....
Ogulio mu se lak treba mu farbanje...
Inace lepa kolica nema sta
Pa to me malo muci,malo ne.....
Pitao sam dosta prijatelji sta sa gepekom da radim( oljusten lak ).
Neki kazu farbaj odmah.
Neki kazu ma ostavi tako,interesantnije je.
Ja licno zelim da ofarbam( ili izlakiram,ne znam vec sta treba ) uskoro.
Sto se antene tice,automatska, tako da je ujedno velika i mala (nevidljiva ponekada ).
Meni se svidja sto kad pogledam odozdo vidim SAAB 900, chak i vrata mogu da se menjaju medju njima, Fiat Croma takodje, to zahvaliti Bertoneu
Jedino sto je samo SAAB sa celicnim sipkama u vratima koje chuvaju od "upada" sa strane
Inache ima dosta slicnost sa voznjom 900o i osecaja, jedino se oseca malo leprsavo, iz razloga sto je vesanje malo prelagano ( samim tim neimuno na rupe itd ) , te mu daje malo bolji dozivljaj u nekom pogledu vise sportske voznje , inace je auto sam po sebi solidno uradjen racunajuci da italijani nepokusavaju da naprave auto koji treba da traje decenijama, 164-ka se ipak pokazala kao dobra
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Sad.. shipka i shipka , u pitanju je da po sredini vrata uz sam prelom na vratima, znas da ima ivica negde na sredini po visini, i tacno u prelomu iznutra je profil od chelika . Iz profila izgleda kao talasi, dakle amplitudno je savijen i kaci se u sustini od stuba do stuba. Videcu prvom prilikom kad budem imao jedno 9000 sa skinutim tapacirungom pa cu okachiti sliku .
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment