Alfa Milano 2.5 V6
Collapse
X
-
kakav motor! kakav motor!http://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
-
-
Pa bilo je i vreme da je zvanicno predstavis.Lepo si je skockao, jel to znaci da si odustao od prodaje?
Comment
-
-
-
Od prodaje nista nije ni bilo dobijao sam ponude tipa ,,dam ti Seat Ibizu 1.5".
Sto se samog auta tice nije bas skockana ,ali nije ni losa .
Nayalost nedostatak evrica cini svoje.
Od kada sam je kupio yamenio sam uyasne gume losim,mada zavrsavaju posao za sada.Sredio sam sajtne,a ostala je jos korozija u gepeku mada me to ne brine posto limarsko farbarske radove ne placam,vidi se po neofarbanom kitu iza zadnjih vrata.Zamenio sam i gumice ventila koje su bile kao od drveta,zatim semering radilice kao i zupcasti i klinaste kaiseve.Takodje sam zamenio i zadnje plocice,svecice i mozda jos po nesto.
Oko motora ima jos posla,trebalo bi da zamenim sva creva za benzin,bobinu koja je nagorela jer nisam lepo gurnuo kabli,deo auspuha koji ide od izduvne grane,jer je malo orao po putu,inace auspuh je kompletno prohromski.Imam takodje i problema sa menjacem koji krci i kardan na leru lupa otprilike na ulazu u menjac,verovatno je otisao lezaj u menjacu.Takodje bi trbalo da sredim i klimu,verovatno je prazna.
Ako neko zna gde mogu da se kupe beli zmigavci pored farova neka kaze necu mu nista.
Inace kod mene se na tom mestu nalaze poziciona svetla ,a zmigavci su u braniku.
Frbanje sledi tek posto sredim malo mehaniku i nabacim neke vece felne.
Malo je problematicno da se nadju 5x98 ,a vec ima 15 4x100 i ove alfine 14.
Comment
-
-
Dali neko moze da mi kaze sta oznacava detelina sa cetiri lista.
Negde sam video da kod modela Milano ti listovi postoje u srebrnoj ,zlatnoj ,i platinastoj varijanti.
Predpostavljam da se radi o nivoima opreme.
Moja ima sve sem koze i el. pomeranja sedista napred nazad ,dok su nasloni elektricni.
Comment
-
-
Ovakvu lepoticu ne treba prodavati ni za zivu glavu.
Ako nemas para konzerviraj je u neku garazu pa sacekaj bolje dane.
Za auto stvarno nemam komentara kada je sredis imace na cemu mnogi poznavaoci automobila da ti zavide.
Sve najbolje i puno srece u sredjivanju lepotice
Pozdrav
Comment
-
-
Auuuuuu. Ako i dalje budem gledao ove 75 ice nalozicu se pa cu i ja da pazarim jednu. Fali mi jos vrlo malo. Cuvaj auto i uzivaj u njemu.
Sto se tice felni mozda si ti pravi covek za moje felne. 205/55/16 good year gume, 5x98. 300e. Kako bi ti legleeee. Pa to nije normalno. Fabricke od alfe 156. Kad bi stavio 15" posle mesec dana bi trazio 16". To tako ide. zato odmah preskoci taj jedan stepenik kupovine i prodaje. Uh zamorio sam se, kakav sam trgovac, i sam sebe sam ubedio da je to odlicna komb.
Veliki pozdrav.
Comment
-
Comment