lici na lotus.
SMART ROADSTER
Collapse
X
-
Sto ga vec prodajes?Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
Originally posted by Dzoni_mkvVidjen juce na putu za Mladenovac. Nema sanse sa postoje dva identicna. Mnogo lepse izgleda uzivo.Jel' to dobio novog vlasnka?
Zasto ste mi uklonili potpis ???
Comment
-
-
I kako te sluzio do sada....kakve su mu prednosti-mane, kako se ponasa na putu?To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Autic je pravi momacki, nema sta!
Mislim da je svaki komentar suvisan, i da hoces nema tu sta vise da se budzi!
Srecno!
Comment
-
-
Originally posted by M-powerI kako te sluzio do sada....kakve su mu prednosti-mane, kako se ponasa na putu?
Prednosti:
Jedina mana mu je sto je suvise tvrd za nase puteve ali to i nije prava mana jer da je ostao standard ne bi bilo tog problema. Na putu se ponasa odlicno, cak sam bio iznenadjen da nisam osetio nikakav bol u ledjima posle puta od 850 km u jednom pravcu. Potrosnja mu je bila oko 6lit pri 160 km/h !!
I da se malo hvalim, na SMART TIMES-u najvecem evropskom skupu vlasnika SMART-a dosta ga je ljudi slikalo ...
Moram malo ...
Zasto ste mi uklonili potpis ???
Comment
-
Comment