Chevrolet Camaro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Chevrolet Camaro

Evo momci, dodjoh u Ameriku, i kako ovde nema nista bez kola, bacio sam se u potragu u okviru budzeta....i nasao sam auto

Chevrolet Camaro 3.4 V6, manuelni, 1995 godiste, sa staklenim krovom, koji se skida. Pravi auto za Californiju

Presao je 170.000 milja, ali je u zacudjujuce dobrom stanju, ne dimi, nije razdrndan, trapovi OK.

Auto ne puca bas od snage (160 ks), ali ima tragove Muscle car zvuka, nije los feeling. Tek sam danas poceo da ga vozim, posto sam ga osigurao tek sada....tako da cu da napisem utiske. Jedino sto sam primetio i smeta mi mnogo su uzasne kocnice.

Najbolje od svega - cena. 3000 dolara, po danasnjem kursu 2250 evra

• starac vujadin
    CBC Senator XXL
    • 27.08.2005
    • 2617
    • Stari grad

Dobro je iskoristiti priliku i voziti americka kola u Americi! Tamo je to najlakse. Nadam se da ces u doglednoj buducnosti preci na V8.
    S obzirom na tempo voznje i prirodu njihovih motora ta kilometeraza nije nista strasno.

Ja ne znam kako bih se navikao na vucaranje po americkim autoputevima posle autobahn-ova...

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

Starce, ostajem u USA samo do decembra....bar tako mislim za sada, tako da mi je ovo varijanta do tada. Ako slucajno ostanem duze, tj. budem dobio neki posao, idem na V8 odmah

Za ove pare sam imao Civic ili Camry tog godista....grehota da ne uzmem ovo

Ja ne znam kako bih se navikao na vucaranje po americkim autoputevima posle autobahn-ova... Mig

Da znas da je problem navici se, ali ovde kad vozis 100 km/h mislis da vozis brzo, jer svi okolo voze +10 milja gore-dole, a i trake se nekako cine uze, pa imas utisak da vozis brze mnogo....sa 100 na sat na Autobhanu mozes lagano da umres od dosade, ovde malo drugacije. [/quote]

Comment

• ToNcA
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2006
        • 868
        • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
        • Mazda 6 2.0d

Verovatno nikako - prelazak sa neogranicenog na 60mph je verovatno uzas.

Ja licno ne volim Americka kola tako da Camaro ne mogu da ti hvalim - ni po cemiuu me ne fascinira sem po tome da su iz tolike kubikaze izvukli tako malo snage

Ali krov koji se skida + California = prava stvar

Sto se tice potprosnje, bar ja necu da postavljam glupa pitanja. Bolje da pitam - koliko je tamo litar?

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• BRABUS
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2004
          • 2399
          • London

Sad sam natocio - 3.2 dolara galon - oko 60-65 euro centi litar

Nisam merio jos potrosnju, al trosi dosta

Comment

• starac vujadin
            CBC Senator XXL
            • 27.08.2005
            • 2617
            • Stari grad

Letos kad sam bio u USA prosao sam hiljade kilometara po istocnoj obali. Srecom da mi je saputnik (i vozac) jedna od mojih najboljih drugara s kojim se nisam video godinama, pa smo pricali sve vreme i tako su nam prosla putovanja. Doduse, s obzirom da svi voze u slicnom tempu nekako ne deluje sve tako sporo, mada jeste...
            Kada se vozite tako shvatite znacaj cruise control-a, drzaca za case i drugih stvari koje mi ne bi padale na pamet da imam u kolima u Evropi.

U svakom slucaju nisma se navikao, ali sam preziveo...

Koliko placas osiguranje za njega?

Comment

• Car
              CBC Senator XXL
              • 07.07.2005
              • 900
              • Beograd

Koja dzabalina od auta, mislim...za te pare... I Jos je i gorivo dzabaka. Uzivancija

Comment

• BRABUS
                CBC Senator XXL
                • 15.10.2004
                • 2399
                • London

@ Starac, ajde sad na Zapadnu obalu

Osiguranje je 50 dolara mesecno, ukljucujuci i kasko do 3500 dolara, bez ucesca u steti

Comment

• slobodan81
                  CBC Član
                  • 16.11.2006
                  • 79
                  • Negotin

uf ala je dobar
                  koliko se oni krecu na nasem trzistu
                  audi a6 1.9 tdi
                  uskoro neka benzinara

Comment

• SAAB PoWeR
                    CBC Senator XXL
                    • 26.04.2005
                    • 1394
                    • tu iza coska(Milwaukee USA)

cuj , nema potrebe govoriti o body stanj auta u californiji , sve ko novo , da je nama u wisconsin tako nesto

to za uze trake jeste tacno , L.A. i S.F. imaju uske trake , tako je namerno uradjeno radi prostora
                    _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• dfast
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2005
                      • 1302
                      • Hoofddorp NL /Bgd

Brabus, tek sad videh, cestitam na kupovini, koliko se secam Robert De Niro je vozio takvog pri kraju filma Heat . Kod tebe se stvari odvijaju brzim temopom, iz opcija u stvarnost, svaka cast. Da sam u Americi i ja bi sigurno uzeo Americki auto, Evropske si vec imao prilike da vozis. Do decembra cak imas vremena i da ga menjas za nesto drugo cisto da probas kad si vec tamo. Ako se nadje odgovarajuci posao onda je to vec druga prica, a mislim da tvoja struka tamo otvara vece mogucnosti nego u Evropi. Sledi svoje instikte sto bi se reklo,
                      cestitam na kupovini i ugodno krstarenje .

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

Hvala puno dFast

Comment

• Ivvan
                          Moderator
                          • 29.09.2004
                          • 1574
                          • Nis
                          • SAAB 9000

Stvarno lepo izgleda auto, a jos za pare za koje je uzet
                          Lepo se navozaj do decembra, a mozda i da ga promenis za neki V8 pre toga
                          Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• BGILLEGAL
                            CBC Senator XXL
                            • 22.05.2006
                            • 653
                            • Beograd

uh zavidim ti, nego mi mala neshto ta kubikaza nije to za americhke standarde to kao kod nas u srbiji 1100 ccm hehehe

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Cestitke na kupovini,uzeo si super auto za pomenutu sumu Koliko vidim to je isti model kao onaj crni Camaro cabrio sto se vec godinama vozi po Nisu!

Comment

Working...
                              X