Corrado by Prasonja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kanarinac
    CBC Senator XXL
    • 08.10.2004
    • 2870
    • BG,Weedikovac

Corrado by Prasonja

E pa evo da i ja malo predstavim autic.
    Malo je prljav ne zamerite
    Dakle 2.0 16v, 92 god.
    Pale su felnice pa sam ih montirao da se vidi shta i kako.U pitanju su Brock 17ce napred 8.5J ,a nazad 10J.Naravno kachi kao ludo tako da sad chekam shtelujuce amortizere da stignu i da uradim distancere pa da se sve lepo spakuje.
    Inache ovo je bivshi cocolov autic ili ti 24v na ovom forumu
    Da ne tupim mnogo evo nekih slichica...

I love my
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Corrado, moja prva ljubav

Obozavam taj auto.

BTW. Jel u njemu bio famozni biturbo sa 400 konja i kocnice od Porsche-a turbo ?

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Auuuuuuuuu.... Kao valjak!!

Ima 2.0 da se us..e sa tolikim tockovima!
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Kanarinac
        CBC Senator XXL
        • 08.10.2004
        • 2870
        • BG,Weedikovac

Nije to taj.Taj motor je sad u golf 3ci nekoj.

E sad ovako josh jednom se pokazalo da je ovaj forum baksuzan za mene kad okachim auto.Jutros oko 3 ujutru neko mi je razlupao shoferku i zadnje bochno staklo i izgrebao haubu opet.Saznao sam i ko je poshto su me drugari zvali da mi kazhu da su mi razbili staklo i videli auto koji je otishao.Naravno tay koji je to uradio se vratio na mesto "zlochina" zapisao sam tablice, a ispostavilo se da je to moj "drug" iz osnovne skole.
        Eto sad cu da pustim policiju da pokusha da reshi stvar poshto sam im sve na tacni doneo pa cemo videti.
        Eto ja ne mogu da verujem da se ovo deshava....

I love my

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

@brabus: nije bio biturbo vec samo turbo, VR6 turbo. Uh taj auto je bio lud skroz.
          @kani: bate felna je brooka... negoooo... da ne bude malo mnogo visok + distanceri na 10J... mnogo je kume... mozda bi bolje bilo da mu prosiris rubove. jel on ima one plastike na rubovima ili ne... ditanceri ti ich ne trebaju sa ovim felnama.
          p.s. al ces ti da pljusnes kintu za gumeeeee... koja je dimenzija pozadi?
          poz.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Izvini..morao sam.....toliko si se dvoumio da li da postavis auto na forum.

Ali mi je drago sto si uspeo da ih uhvatis...sad ne moras kamericu da kupujes. Sta si mu tako lose ucinio da ti to uradi sa kolima ili je u pitanju ljubomora?

Auto izgleda bolesno sa felnama
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• dintel011
              CBC Senator XXL
              • 12.03.2005
              • 348
              • Beograd, Vidikovac

Au kakav bedak, od policije nema nista, uputice te na privatnu parnicu.
              Vidi ti da naplatis od "druga' kako znas i umes...

Comment

• Kanarinac
                CBC Senator XXL
                • 08.10.2004
                • 2870
                • BG,Weedikovac

Aj prvo ove lepse teme.
                Distancer mora jer mi kachi u viljushku nazad a napred o kljeshta.Rubove isto shirim, a amortizeri dolaze shtelujuci tako da ce ici josh dole i mali minusi da se naprave pa ce biti to bombona.
                Za pandure znam da nece biti nishta al eto pusticu da one prvo urade neshto ako ne uspeju onda cu u svoje ruke da uzmem stvar

E sad shta sam im uradio?Pa nishta
                Desilo se pre oko godinu dana da se igor sudario sa jednom hondom ispostavilo se da je honda od burazera od tog mog drugara koji zhivi u zgradama ispod mene.E izgleda da je neko njemu razlupao stakla par dana posle tog udesa.Oni su izgleda reshili da sam to bio ja (iako je honda bila kiflirana a saabu puko far i par sitnica).Eto to sam im izgelda uradio.

A eto tachno samz nao da ce neko s....e da se desi chim okachim slike ovde.Uklet sam prosto

I love my

Comment

• sn00py
                  CBC Senator XXL
                  • 15.08.2005
                  • 851
                  • Belgrado

To je to!
                  Ova felna je za ovaj auto...
                  Svaka cast Kani za izbor..

Sto se mracnih tema tice, mislim da je bolje da iskuliras ako nije velika steta, jer ce se nastaviti, nikad to ne moze da zamre, kad krenes s nekim da se pre*ebavas... Moj savet..

BMS team

Comment

• Cepa D
                    CBC Senator
                    • 28.09.2005
                    • 242
                    • Cerak

Ma kakvo kuliranje, shoferka i bochno staklo, pa sad treba Aljosha to da placa?!? Ako je u pravu to je jedan od onih "zajebanih" likova, uvek se folirao josh od osnovne. Auu, znachi ne znam shta da vam napishem ali ne slazem se da treba propustiti priliku kada se "zna" ko je napravio shtetu na kolima, to se ne deshava chesto, a i ja imam par ogrebanih delova josh u glavi i to treba negde da se istrese.
                    NOC, KOLA, MItsubishi

ashes to ashes, dust2

Comment

• Skyline GT-R
                      CBC Senator XXL
                      • 13.02.2005
                      • 806
                      • Chicago - My Kind Of Town

Ono sto su za mene zadnjih 7-8 godina Skyline i Supra, to su za mene kao malog bili Calibra i Corrado.Samo toliko...

2 do 3 puta mi se desilo ovde u USA da vidim Corrado...i svaki put sam ga ispratio pogledom sa osmehom na licu.Sto iz razloga jer na prste moze da se izbroji koliko ih u celoj Americi ima, sto iz razloga kad se setim kako sam ih gledao kao mali kad prodju.

Autic extra izgleda.Zao mi je sto se desilo to sto se desilo Gledaj da se sve to zavrsi sto bezbolnije i nastavi da uzivas u autu.

Poz.

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

kuliranje obavezno ali samo neko vreme dok se prasina malo ne slegne i dok se malo ne zaboravi a onda "bezbolnu palicu" u ruke i udri po glavudzi a ne po soferki. cuj, ne mogu da verujem da jos ima mangupa koji se bave takvim stvarima ko da covek sere pare pa ajde da mu olupamo auto a on ce to da popravi. koliko sam skapirao kani je porodican covek i ima pametnija posla nego da baca pare na soferke i stakla koja su mu polupali kreteni koji nemaju grama mozga.
                        u slucaju da kani nece ili ne zeli da prlja ruke ima ko ce da odradi prljav posao i to jedva cekaju da nekog ubace u gepek i provozaju malo po shumi. zato kani, ako mozes da izgladis stvar tj da isteras pravdu na cistinu i izvuces kintu za stetu ok mada cisto sumnjam. da im zapalis auto ne ide, uradice oni tebi isto zato iskuliraj neko vreme jer osveta je naj lepsa kad malo odstoji.
                        poz
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Kanarinac
                          CBC Senator XXL
                          • 08.10.2004
                          • 2870
                          • BG,Weedikovac

Uhhh sad pa nisam bash porodichan chovek josh hvala bogu.Josh uvek uzhivam u balgodetima slobode
                          Al ipak ne kakim pare tako da mu to dodje na isto.Mislim da ipak ovo treba da se saseche u korenu jer i ovo je bila kao "osveta" al bez razloga tj ti likovi su umislili da sam ja uradio neshto shto nisam.Pa su isto tako sachekali al zapamtio sam to ipak ,a i nisam se zamerao nikome po kraju tako da je krug ljudi mali.

I love my

Comment

• Vocko
                            CBC Senator XXL
                            • 25.04.2005
                            • 4556
                            • nBGd

Nisi nasao sire felne ?
                            Super mu cuce, jos kada ga rasiris - bona

Sto se tice vracanja milo-za-drago - isqliraj, ali bukvalno isqliraj, ako nista regularnim putem ne bude moglo da se zavrsi.

Vratice mu se sve to pre ili kasnije, veruj mi na rec.

p.s. a ako bas ne mozes da isqliras, gledaj da se ti licno ne petljas.

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Originally posted by Kanarinac
                              Uhhh sad pa nisam bash porodichan chovek josh hvala bogu.
                              Al za malo i ti da postanes =]
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

Working...
                              X