ehhehe 6 brzina,to je ta kidachka makina!
Punto mk1 16v by daki
Collapse
X
-
Evo da postavim snimke, jes da su losi ali se vidi!Dario vs Joxy:
Jbg jes da su nas smarali plavci ali bilo je zanimljivo...
Comment
-
-
kida kida, jos usis kad bi odradio... Stvarno, sto se ne pozabavis time malo ozbiljnije? Jbg stoji ti tamo gde je vruce, sav je izguzvan, nema hladnog vazduha u precniku od 1m! Zamisli kad bi mu doveli hladnog vazduha i to u neki air box, pa pecurka nova.. ih..bio bi sigurno odusevljen!Rekoh ti za onu moju pecurku, daj da izlijemo cev i da je sprovedemo do pecurke na najhladnije mesto pod haubom.. E, a sta bi sa onim alu crevom sto si imao kao dovod?
Comment
-
-
Originally posted by shonsykida kida, jos usis kad bi odradio... Stvarno, sto se ne pozabavis time malo ozbiljnije? Jbg stoji ti tamo gde je vruce, sav je izguzvan, nema hladnog vazduha u precniku od 1m! Zamisli kad bi mu doveli hladnog vazduha i to u neki air box, pa pecurka nova.. ih..bio bi sigurno odusevljen!Rekoh ti za onu moju pecurku, daj da izlijemo cev i da je sprovedemo do pecurke na najhladnije mesto pod haubom.. E, a sta bi sa onim alu crevom sto si imao kao dovod?
radi se na tome....
Comment
-
-
@zile
vise me muci filter koji ima veoma mali protok vazduha,i uvija se kao kifla...
cenim da cu ga skinuti i ima da vozim bez filtera
i znam da se tu ne dobijaju nikakvi konji to je sve sitnica,al ne bi skodilo malo hladnijeg vazduha....jel ipak ima razlike kad auto vozis na leto preko dana na neki 35c,pa onda nocu kad malo zahladni i kad sunce zadje....
@joxy
celavi nisi na vreme obavesten
Comment
-
Comment