Pozdrav od mene i moje makinice. Veceras smo izvozali jubilejcic od 30k Km. Morali smo to da ufotkamo pa i da se konacno prezentujemo u javnosti.

Tako je to izgledalo veceras, vozala sam poslednji km ko neka slepica sa foticem u krilu i onda stala na sred ulice sa sva 4 da odradim fotkanje.
Da ne pricam mnogo, po slikama i avataru cete shvatiti o kom auticu se radi.

Kod mene je godinu dana, 5k km smo presli. Kupljen je sa 249xx predjenih km. Zamislite moje odusevljenje kad sam videla
. 91 godiste. Kvarova do sad nije bilo. Zdere 10l goriva po gradu. Razmisljam o plinu i raspitujem se, ali uskoro dolazi prenos i registracija, fali jos i muzikica. A blizi se i letovanje =]
Postavicu jos par bezveze slikica, sad tek kontam da nemam ni jednu reprezentativnu sliku spolja
Uslikacu nesto prvom prilikom pa cu postaviti...

tu sam ja obicno
moj dragi suvozac

na zadnjem sedistu
Nastavice se, uzivajte...

Tako je to izgledalo veceras, vozala sam poslednji km ko neka slepica sa foticem u krilu i onda stala na sred ulice sa sva 4 da odradim fotkanje.
Da ne pricam mnogo, po slikama i avataru cete shvatiti o kom auticu se radi.

Kod mene je godinu dana, 5k km smo presli. Kupljen je sa 249xx predjenih km. Zamislite moje odusevljenje kad sam videla

Postavicu jos par bezveze slikica, sad tek kontam da nemam ni jednu reprezentativnu sliku spolja

Uslikacu nesto prvom prilikom pa cu postaviti...

tu sam ja obicno

moj dragi suvozac

na zadnjem sedistu

Nastavice se, uzivajte...
Comment