posto postajem zaboravan , koristicu ovu temu da pisem sta sam uradio(zamenio) na autu, da jednog dana mogu da svedem racunicu , ako ne napisem marku proizvodjacha, smatra se da je uzet original
cim je dosao u bg:
-filter benzina Knecht (zaboravio da zamenim na prvom servisu )
-filter klime (ja sam verovatno jedini kome klima radi losije sa novim filterom, zato sto starog nije ni bilo )
-ociscenja klapna gasa (nema vishe knedle)
-zamenjeno staklo na desnom retrovizoru (neko je odprilike bio izrezao sminkersko staklo i stavio, u prevodu desni retrovizor je bacao najvise 1m unazad)
Posto sam uspeo da u startu fine plocice istrosim za ovo vreme, kupljene Jurid prednje i zadnje, Hondica ce morati malo da se strpi, nemam vremena da ih namontiram...
Sto se tiche ulja, za 3500km pokazivanja auta i voznje maltene iskljucivo po bg-u + vrbas, spalili smo 0.6 litara ulja....ili nesto oko 0.17 na 1000, sto je za ovakav motor smesno.....
Po meni je Accord trenutno best-buy u bilo kojoj klasi!
Takav auto za takve pare...
Da imam 20.000 kesa ne bih se ni trenutka razmisljao (doduse zinula bi mi da doplatim za Type S, al'... )
Nisam ja mislio na viskozitet nego na vrstu ulja. A ustvari samo malo ********m Timotija
"Motul 300V 4T Synthetic Motor Oil. First synthetic super-multigrade all-season lubricant for 4-stroke motorcycle engines."
Mada se inace koristi i za racing potrebe Koliko kosta to ulje?
Comment