koliko boja znaci na autu pa to nije noralno,crvena je lepo izuzetno samo sam ja sujeveran na crvenu boju,ali u svakom slucaju auto ti je bombonica,eventualno da se enterijer uklopi sa bojom auta sa nekim detaljima u istoj boji ili totalni kontrast
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
I u Jagodini postoji jedna sa oznakom 6v .Nisamsiguran koji je motor unutra ,ali bas tako pise.Prilicno se razlikuje od moje,branici nemaju ona rebra, a ima i mali repni spojler, izgleda fabricki.Steta sto je auto u prilicno losem stanju.
koliko boja znaci na autu pa to nije noralno,crvena je lepo izuzetno samo sam ja sujeveran na crvenu boju,ali u svakom slucaju auto ti je bombonica,eventualno da se enterijer uklopi sa bojom auta sa nekim detaljima u istoj boji ili totalni kontrast
sto se tice enterijera u fabrickom je stanju sreca nije nista izlizano niti unisteno.sjedistima sam promjenio spuzve, a presvlake su fabricke. iskreno trudim se maksimalno sto mogu da auto bude u fabrickom stanju jer mislim da auto vise vrijedi ako je bas fabricko (bar tako ja mislim) a jos uz to sto nema mnogo america bar ovih 3.0 (koliko znam izgleda da je ova jedina citava u bosni).
ljudi hocu da izbacim abs,moram li mjenjati kompletan kocioni sistem ili mogu to nekako prepraviti,nema vakuma(servo uredaja) imam neki el.motor koji daje pritisak ulja....na slikama ako ne mogu to prepravljati ima li neko od vas kocioni sistem,kad iskopcam relej kocnica mi je ista kad kad ugasim auto,nema vakuma i strasno je tvrda,sto se tice releja ne moze tako zna li neko kako moze i da li moze se sta prepraviti
da to je onad debilni sistem sa pumpom. uzmi od bilo koje 75ice cijeli sklop sa pedalama servom cilindrom i distributorom. postoji mogucnost da ces morat crijeva prilagodjavat. tek tada ces imat pravi osjecaj kocenja.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Comment