Stigao je jos 1, treci po redu, slike uskoro, valjda ce ga vlasnik uslikati veceras iz nekog ugla da se ne vide 2 ruzne felne.
Civic VTI
Collapse
X
-
Pa ima i lepe slike...
Civic 5dr VTi, 1.8 169ks. Od opreme: klima, servo, 2xairbag, abs, 4 podizača, polukoža, električni retrovizori, bežična centralna, alarm, farovi po visini, prskalice farova... felne su 15ice... Piše da je prešao 115.000 km, motor je super, unutrašnjost prilično dobra, pozadi pomalo nešto lupi na velikim rupama, da l je polica, da l j nešto oko trapa, bem li ga... Gume su nove zimske i 195 60 15... fabrički je 195 55 15, pa ću vidim da to nešto zamenim za letnje
... Toliko...
Prsvenstveno, ovo je auto, kao, za "mamu i tatu", a i bilo mi je žao da ne prisvojim ovo za klub...
Comment
-
-
Cestitam Banetovim roditeljima na odlicnom izboru. Sad mogu familijarno svi u HCS
P.S. ima da nas delju sa ovom zverkom!www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
-
u bre pa ovo opasno izgleda
a vidim ima i brdo konja na taj tanak lim
nego koja je cena u pitanju ako nije tajna ?
nek ti je sa srecom i nek te dobro sluziPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Originally posted by starac vujadinPametan izbor, vrlo dobar primerak...uskoro ce poceti da te mrzi da vozis crx...... Primerak je bolji nego što sam očekivao.
Originally posted by Laneenego koja je cena u pitanju ako nije tajna ?
Originally posted by driverKumashine, ako ne uradish swap, odrichem te seJedino Mugen da mi poveže nešto
Originally posted by nemanjel si ovo kupio da mozemo da idemo u hr ?
Comment
-
-
Originally posted by sri98Tebe sigurnowww.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =
Comment
-
Comment